5/5 - (2 امتیاز)

ویزای همراه المان

ویزای همراه آلمان، ویزای پیوست خانواده و همسر شرایط کامل

ویزای همراه آلمان، ویزای پیوست خانواده و همسر شرایط کامل، آلمان یکی از قطب‌های تجاری اروپا است که به دلیل صنعت پیشرفته و اقتصاد قوی، فرصت‌های شغلی بسیاری را برای افراد ماهر و مشتاق فراهم می‌کند. این کشور صنعتی و پیشرفته اروپایی در بین مهاجران بسیار محبوب است.

بسیاری از شرکت‌های بزرگ و صنایع معروف در آلمان واقع شده‌اند. از آنجایی که آلمان با کمبود نیروی کار جوان و ماهر مواجه است و رشد جمعیت نیز پایین است، بنابراین در صورت داشتن تخصص و مهارت کافی قطعاً مورد استقبال قرار گرفته و امکان اخذ اقامت آلمان فراهم خواهد شد.

همچنین دانشجویان بین‌المللی می‌توانند با هزینه‌های بسیار مناسب در آلمان در دانشگاه‌های دولتی و نیمه دولتی این کشور تحصیل کنند. یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های یک مهاجر این است که آیا در صورت مهاجرت می‌تواند اعضای خانواده خود را با خود همراه کند؟ این اعضای خانواده چه کسانی هستند؟ مدارک لازم برای گرفتن ویزای همراه آلمان چیست؟ اگر شما نیز به دنبال پاسخ این سوالات در رابطه با شرایط ویزای همراه آلمان هستید، حتماً تا پایان این مقاله با ما همراه باشید. همچنین می‌توانید برای مشاوره با کارشناسان ما در سایت اعزام دانشجو تماس گرفته و شرایط خود را به صورت رایگان بررسی کنید.

ویزای تحصیلی همراه آلمان (افراد بالای ۱۸ سال)

دانشجویی که در آلمان تحصیل می‌کند، در صورتی که بتواند ثابت کند که می‌تواند مخارج زندگی خود و اعضای خانواده‌اش را تامین کند و مکان مناسبی برای اقامت برای آن‌ها فراهم کند، می‌تواند برای ویزای تحصیلی همراه آلمان اقدام کند و اجازه اقامت را دریافت کند. آن‌ها.

در این صورت پیشنهاد می‌شود متقاضی اصلی به آلمان رفته و پس از دریافت کارت اقامت، برای سایر اعضای خانواده ویزای تحصیلی همراه آلمان اقدام کند. بنابراین ممکن است اصحاب پس از چند ماه به او ملحق شوند. همچنین باید در نظر داشته باشید که شرایط اخذ ویزای همراه به نوع و سطح تحصیلات فرد بستگی دارد.

در برخی از دوره‌های تحصیلی، ایرانیان مجاز به دریافت ویزای همراه برای خانواده خود نیستند. ترجیحاً فرد در مقطع آکادمیک و دانشگاهی تحصیل می‌کند. به عنوان مثال، بسیاری از دوره‌های زبان مجاز به همراه داشتن نیستند.

البته در برخی از کشور‌های دیگر حتی با دوره زبان امکان شرکت در آن وجود دارد. از جمله سوئد و اتریش. دوره زبان اتریش یکی از موارد استثنایی است که می‌توانید همزمان برای خانواده خود ویزای همراه دریافت کنید. البته چنین فرصت فوق‌العاده‌ای برای ایرانیان تنها از طریق سایت اعزام دانشجو امکان‌پذیر است. بنابراین اگر می‌خواهید در این مورد اطلاعات بیشتری کسب کنید، حتماً با مشاوران سایت اعزام دانشجو تماس بگیرید.

 

شرایط گرفتن همسر با ویزای تحصیلی

دانشجویان متاهل همواره یکی از دغدغه‌های ذهنی خود را در مورد امکان پیوستن به همسر خود در کشور مقصد دارند. در مورد کشور آلمان نیز لازم به ذکر است که این امکان برای دانشجویانی که مدت تحصیل آن‌ها بیش از ۱ سال می‌باشد وجود دارد و دانشجو می‌تواند با ویزای تحصیلی همسر خود را به آلمان برده و برای همسر خود در آلمان ویزا بگیرد.

البته درخواست همزمان برای هر دو ویزا کمی سخت است. دانشجو برای پیوستن به همسر باید مواردی از قبیل منابع مالی مورد نیاز و محل زندگی مناسب را فراهم کند. همسر دانشجو برای پیوستن به همسر باید حداقل مهارت زبان آلمانی را داشته باشد و بالای ۱۸ سال سن داشته باشد.

آلمان همراه شرایط ویزا از طریق کار

در خصوص شرایط ویزای همراه آلمان از طریق کار ابتدا روش‌های مهاجرت کاری به آلمان بررسی شود. شما دو راه برای مهاجرت به آلمان دارید. ویزای پیشنهاد شغلی آلمان یا ویزای جستجوی کار آلمان. در ادامه به بررسی هر یک از این روش‌ها و شرایط ویزای همراه آن‌ها می‌پردازیم.

 

ویزای جستجوی کار

ویزای جستجوی کار به فرد این امکان را می‌دهد که برای مدت معینی در آلمان بماند و در محیط به دنبال کار بگردد. این مدت اقامت ۶ ماه می‌باشد. در این مدت فرد می‌تواند با کارفرمایان یا موسساتی شرکت‌هایی که قبلاً رزومه خود را برای آن‌ها ارسال کرده است مصاحبه کند. همچنین با داشتن مجوز کار می‌تواند برای کارفرما یا شرکت مورد نظر به صورت آزمایشی کار کند.

علاوه بر این، او می‌تواند از این مجوز کار برای کار در مشاغل دیگر استفاده کند. اما باید در نظر داشته باشید که شغلی که منجر به اخذ اقامت کاری آلمان می‌شود باید با رشته تحصیلی وی مرتبط باشد. لذا پیشنهاد می‌شود از این فرصت برای فعالیت در حوزه تخصصی خود استفاده کند. در ویزای جستجوی کار فرد نمی‌تواند اعضای خانواده خود را با خود به آلمان ببرد.

پس از یافتن شغل مناسب و دریافت اقامت کاری، فرد می‌تواند برای اعضای خانواده خود برای ویزای همراه اقدام کند. بنابراین اگر از ابتدا می‌خواهید با خانواده خود به آلمان بروید باید در نظر داشته باشید که ویزای جستجوی کار آلمان این امکان را به شما نمی‌دهد.

 

ویزای پیشنهاد شغلی

اگر دعوتنامه کاری رسمی از یک کارفرما یا شرکت در آلمان دارید، می‌توانید ویزای پیشنهاد شغلی آلمان را دریافت کنید. در این راستا شرایط اخذ ویزای همراه بسته به موقعیت شغلی و پیشنهاد شغلی می‌تواند متفاوت باشد. فردی که می‌خواهد برای اعضای خانواده خود برای ویزای همراه اقدام کند باید سه شرط کلی زیر را داشته باشد.

او دارای مجوز اقامت قانونی در آلمان است. محل سکونت او در آلمان باید مشخص باشد. حال بسته به تعداد اعضای خانواده، سفارت یا کنسولگری آلمان بررسی می‌کند که آیا این اقامتگاه شرایط لازم و کافی برای اسکان همه اعضای خانواده را دارد یا خیر.

به عنوان مثال، اندازه محل سکونت باید متناسب با تعداد افرادی باشد که می‌خواهند در آنجا زندگی کنند. فرد باید ثابت کند که توانایی لازم برای تامین مخارج زندگی خود و اعضای خانواده‌اش را دارد. اگر مقامات آلمانی پس از ارزیابی این موضوع را تایید کنند، فرد می‌تواند به همراه خانواده خود برای ویزا اقدام کند.

در برخی موارد به متقاضی پیشنهاد می‌شود ابتدا به تنهایی اقدام کند و پس از دریافت کارت اقامت از آلمان، برای سایر اعضای خانواده ویزای همراه اقدام کند. در این صورت شانس ویزا بیشتر می‌شود. در برخی موارد فرد می‌تواند از همان ابتدا برای خود و خانواده‌اش برای ویزا اقدام کند.

تعیین این مورد مستلزم بررسی دقیق و تخصصی شرایط فرد است. همچنین طبق قوانین و شرایط روز باید بررسی شود که در چه صورت شانس بیشتری برای دریافت ویزای همراه وجود دارد. بنابراین توصیه می‌شود از یک وکیل یا متخصص در امور مهاجرت مانند مشاوره‌ای سایت اعزام دانشجو کمک بگیرید.

شرایط ویزای همراه آلمان با سرمایه گذاری

فردی که از طریق سرمایه گذاری در آلمان اقامت آلمان را اخذ کرده است می‌تواند برای خانواده خود که شامل همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال وی نیز می‌شود، درخواست اقامت دهد. راه‌های زیادی برای سرمایه گذاری در آلمان وجود دارد. مانند خرید ملک، ثبت شرکت، کارآفرینی یا سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی. البته باید در نظر داشته باشید که سرمایه گذاری در آلمان به تنهایی اجازه اخذ اقامت آلمان را نمی‌دهد. به عنوان مثال، شما می‌توانید برای خرید ملک در این کشور سرمایه گذاری کنید، اما این سرمایه گذاری برای شما مزایای اقامت به همراه نخواهد داشت.

مگر اینکه این سرمایه گذاری را در قالب یک تجارت انجام دهید. به عبارتی باید شرکتی را ثبت کنید که در زمینه خرید و فروش ملک فعال است. البته چنین چیزی به راحتی امکان‌پذیر نیست. زیرا برای ثبت شرکت در آلمان باید یک طرح تجاری بسیار قوی ارائه دهید که مورد تایید دولت قرار گیرد. به طور کلی، اگر مایل به اخذ اقامت یک کشور اروپایی از طریق سرمایه گذاری هستید، آلمان گزینه آسانی برای شما نخواهد بود. به خصوص اگر شهروند ایران باشید.

اگر مایل به اخذ اقامت یک کشور خارجی از روش‌های مبتنی بر منابع مالی یا سرمایه گذاری هستید، روش‌های ساده‌تری نیز وجود دارد. از جمله برنامه استارتاپ اروپایی یا کانادایی. در برنامه استارت آپ اروپا، علاوه بر سرمایه گذاری در یک کسب و کار تأیید شده و سودآور، برای خود و اعضای خانواده‌تان اقامت دریافت می‌کنید.

این اقامتگاه نیازی به حضور و غیاب ندارد و حتی می‌تواند برای افرادی مناسب باشد که می‌خواهند تجارت خود را در ایران ادامه دهند. برنامه‌های خود حمایتی نیز برنامه‌های جذابی برای اخذ اقامت هستند که نیازی به سرمایه گذاری ندارند. کافی است نشان دهید که سرمایه‌دار هستید.

در پایان لازم به ذکر است که دریافت اقامت و پاسپورت یکی از کشور‌های عضو شنگن اروپایی به معنای دریافت اقامت تمامی کشور‌های عضو شینگن است. بنابراین اگر هدف شما اخذ اقامت آلمان و سرمایه گذاری در این کشور است راه‌های آسان‌تری برای رسیدن به این هدف وجود دارد. کافی است در زمینه مهاجرت به یک متخصص و وکیل مجرب از سایت اعزام دانشجو مراجعه کنید.

 

اقامت والدین در آلمان (ویزای والدین آلمان)

ویزای والدین آلمان به این صورت است که اگر کودکی می‌تواند حق اقامت قانونی در آلمان را داشته باشد، والدین او می‌توانند در این کشور حضور داشته باشند و در صورت داشتن حق نگهداری و حضانت، برای ویزای والدین آلمان اقدام کنند.

اگر مهاجری بیش از ۱۸ سال سن داشته باشد، تنها در مواردی می‌تواند اقامت والدین خود را در آلمان دریافت کند که تابعیت این کشور را داشته باشد یا وابستگی شدید والدین خود مانند ناتوانی جسمی را ثابت کند که در این موارد امکان وی وجود دارد. اقامت والدین در آلمان و ویزای والدین آلمان وجود خواهد داشت.

ویزای ضمیمه سایر اعضای خانواده

سایر اعضای خانواده مانند خواهر، برادر، عمو، خاله، خواهرزاده، برادرزاده، پدربزرگ و مادربزرگ یا پسر عمو و غیره می‌توانند برای پیوستن به اقوام خود در آلمان درخواست دهند. به طور کلی باید گفت که اخذ این نوع ویزای ضمیمه آلمان نسبت به سایر ویزا‌ها دشوارتر است که گاهی با اثبات وابستگی و نیاز به مراقبت می‌توان روند اخذ این ویزا را تسریع کرد.

برای فرآیند الحاق خانواده، متقاضی مراحل پیچیده‌ای در پیش خواهد داشت. ابتدا فرد باید نسبت‌فامیلی را ثابت کند و از طرف مورد نظر دعوتنامه داشته باشد و سپس مانند سایر ویزا‌ها اقدام کند و مدارک مورد نیاز را ارائه دهد. در این صورت هزینه‌های زندگی و بیمه درمانی متقاضی باید تضمین شود.

 

مدارک لازم برای ویزای پیوست المان

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای همراه آلمان بسته به رابطه شما با متقاضی اصلی کمی متفاوت است. به عنوان مثال، فرزندان متقاضی اصلی زیر ۱۶ سال فقط باید مدارک هویتی خود را ارائه دهند. اما اگر سن کودک بالای ۱۶ سال باشد، باید حداقل زبان آلمانی را نیز بداند. بنابراین مدرک معتبر زبان آلمانی الزامی است.

همچنین یکی از مهم‌ترین مدارکی که همسر متقاضی باید ارائه دهد، اسناد ازدواج است. همچنین همسر متقاضی باید حداقل زبان آلمانی را بداند. البته در مواردی استثنا هم وجود دارد. مانند اثبات عدم توانایی در یادگیری زبان آلمانی. همچنین در صورتی که متقاضی اصلی دارای کارت آبی باشد، همسر وی نیازی به ارائه مدرک زبان آلمانی ندارد. علاوه بر این، اتباع کشور‌هایی مانند آمریکا، کانادا، نیوزلند، استرالیا و برخی کشور‌های دیگر نیز از این امر مستثنی هستند.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای همراه آلمان در زیر ارائه شده است. اما همانطور که توضیح داده شد بسته به شرایط شما و ارتباط شما با متقاضی اصلی، این مدارک می‌تواند متفاوت باشد.

مدارک هویتی مانند شناسنامه، گذرنامه، سند ازدواج

فرم درخواست تکمیل شده

فرم اظهارنامه تکمیل شده

دو عکس

گواهی سلامت و بیمه سلامت

ارائه مدارک لازم جهت اثبات تمکن مالی

ارسال دعوتنامه از طرف شخص مقیم آلمان.

در ضمن اگر شخصی که مقیم آلمان است بخواهد برای پدر، مادر، خواهر، برادر یا سایر بستگان درجه یک خود برای ویزای دلبستگی آلمان اقدام کند، باید ثابت کند که این افراد وابستگی مادی یا معنوی خاصی به او دارند. به عنوان مثال اگر پدر یا مادر مسن باشند و از نظر مالی به او وابسته باشند، می‌توانند در موارد خاص ویزای Joining دریافت کنند.

درصورتی که برای ارائه این مدارک و دریافت ویزای همراه آلمان با مشکل مواجه هستید، می‌توانید از کمک سایت اعزام دانشجو بهره ببرید.

ویزای همراه المان

تامین مالی برای ویزای پیوست آلمان

مهاجرانی که برای ویزای ضمیمه آلمان درخواست می‌کنند باید وسایل لازم برای مدت اقامت خود را اثبات کنند. این یکی از الزامات مهاجرت به این کشور می‌باشد که تأمین هزینه‌های زندگی فرد مهاجر در مدت اقامت در آلمان می‌باشد که باید به حساب خود وی یا شخص اصلی انجام شود.

هر فردی که به این کشور مهاجرت می‌کند در صورت مهاجرت تحصیلی باید مبلغ ۸۶۱. ۰۰ یورو را ماهانه برای یک سال در حساب خود نشان دهد که حدود ۱۰۳۳۲. ۰۰ یورو در سال خواهد بود. برای مقاصد غیر تحصیلی این مبلغ با ده درصد افزایش ماهیانه حدود ۹۴۸. ۰۰ یورو خواهد بود. حال اگر فردی بخواهد از ویزای ضمیمه آلمان برای پیوستن به خانواده خود استفاده کند باید توانایی مالی، محل سکونت مشخص، فضای کافی در محل سکونت داشته باشد که برای هر فرد بالای سن ۱۰ متر مربع در دسترس باشد. از ۱۲، و درآمد کافی..

 

وقت آن است که سفارت آلمان به خانواده ملحق شود

روند درخواست وقت سفارت در این مورد همانند مراحل درخواست برای سایر ویزا‌های آلمان است. یعنی طبق درخواست سفارت ایران ممکن است بین ۱ و نیم تا ۲ سال طول بکشد. مراحل رزرو وقت برای عضویت در خانواده به این صورت است که متقاضی باید با تهیه مدارک مورد نظر جهت اقدام، اقدامات لازم را از سایت سفارت جهت انجام مراحل تعیین وقت انجام دهد.

 

ویزای همراه آلمان

مهاجران آلمانی مقیم آلمان می‌توانند برای الحاق خانواده و درخواست ویزای همراه آلمان اقدام کنند. اقدام برای الحاق به طور کلی رایج‌تر و پذیرفته شده است، اما این بدان معنا نیست که اقدام همزمان امکان‌پذیر نیست. اگر مهاجری همزمان با خانواده خود تصمیم به مهاجرت به آلمان داشته باشد، باید به سفارت یا کنسولگری آلمان در کشور خود مراجعه کرده و حداقل ۶ ماه قبل از سفر برنامه‌ریزی شده خود به آلمان یا حداقل ۳ هفته قبل از آن اقدام کند.. همراه باید تا حدودی زبان آلمانی را داشته باشد تا همزمان شانس دریافت ویزا را افزایش دهد.

 

مدت زمان صدور ویزای همراه یا پیوستن به خانواده آلمانی

متقاضیان الحاق خانواده در آلمان باید مدارک لازم را در زمان مقرر به سفارت ببرند و برای مصاحبه و بیومتریک حضور داشته باشند. زمان رسیدگی به پرونده ممکن است متفاوت باشد و بسته به پرونده و روند عملیات سفارت زمان‌های متفاوتی به طول بیانجامد. اما به طور کلی باید بیان کرد که به طور کلی ممکن است فرآیند رسیدگی چند هفته به طول انجامد، البته گاهی این پروسه تا چندین ماه به طول میانجامد و متقاضی باید این زمان را در نظر داشته باشد.

سرمایه گذاری در آلمان، سریعترین و بهترین روش ها

پیگیری جواب ویزای ضمیمه شده به همسر در آلمان

در طول پروسه ویزا برای همسر آلمانی، متقاضی باید پس از تکمیل مراحل منتظر پاسخ سفارت باشد. اما اگر این مدت طول بکشد، می‌تواند برای پیگیری به سایت سفارت مراجعه کند و با وارد کردن تاریخ تولد و بارکدی که در طی مراحل ویزای پیوست شده به همسر آلمانی به او داده شده است، موارد لازم را بازیابی کند. اطلاعات و پیگیری‌های لازم را انجام دهد.

در تمامی مراحل ذکر شده شنا می‌توانید از کمک سایت اعزام دانشجو بهره‌مند باشید.

 

پاسخ به سوالات متداول در مورد ویزای همراه آلمان

هزینه تحصیل کودکان در آلمان چقدر است؟

کودکانی که به دلیل اقامت والدین خود اقامت آلمان را دریافت کرده‌اند می‌توانند به صورت رایگان در مدارس آلمان تحصیل کنند.

آیا شخصی که ویزای پیشنهاد شغلی آلمان را دریافت می‌کند می‌تواند همزمان برای ویزای همراه اقدام کند؟

بستگی به حقوق و درآمد شما دارد. اگر حقوق شما بیشتر از مقدار مشخصی است، می‌توانید همزمان برای ویزای همراه اقدام کنید. در غیر این صورت با فاصله‌ای حدود ۶ ماه می‌تواند به شما ملحق شود.