5/5 - (1 امتیاز)

ویزای المان

ویزای آلمان، انواع ویزای آلمان و شرایط دریافت ویزای فوری

صفر تا صد دریافت ویزای آلمان، بهترین شرایط و نکات کلیدی، آلمان چه چیزی برای شما دارد؟ افراد مختلف به این سؤال پاسخ‌های متفاوتی می‌دهند. برای مثال کسانی هستند که شیفته فناوری هستند به پیشرفت‌های بی‌نظیر آلمان در صنعت و فناوری اشاره می‌کنند. از طرفی دوستداران تاریخ در فکر رفتن به این کشور برای دیدن جاذبه‌های آلمان هستند. البته تنها تکنولوژی و جاذبه‌های تاریخی و طبیعی باعث شده آلمان برای ساکنان کشور‌های دیگر محبوبیت پیدا کند. بلکه چیزی که ویزای آلمان را به جواهری ارزشمند تبدیل می‌کند، عضویت این کشور در پیمان شینگن است.
در واقع، ویزای آلمان نه تنها مجوز ورود قانونی به این کشور است، بلکه به شما اجازه می‌دهد تا به ۲۶ کشور اروپایی دیگر که عضو پیمان شینگن با آلمان هستند، سفر کنید. در صورتی علاقه‌مند به دریافت ویزای آلمان هستید، می‌توانید از سایت اعزام دانشجو مشاوره و کمک دریافت کنید.
آشنایی با ویزای آلمان:
اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس و لیختن اشتاین کشور‌هایی هستند که به گردشگران اجازه ورود با ویزای آلمان یا ویزای شینگن را می‌دهند.
با این امکان حتماً متوجه شده‌اید که چرا سفارت آلمان در اعطای ویزا تا این حد سخت‌گیری می‌کند و از متقاضیان می‌خواهد که هدف خود را از رفتن به این کشور به وضوح بیان کنند. به همین دلیل در این مقاله سایت اعزام دانشجو بیشتر در این مورد صحبت می‌کنیم.

معرفی انواع ویزای آلمان

انواع ویزای آلمان بر اساس اهداف مختلف متقاضیان سفر به این کشور ارائه می‌شود. بسته به اینکه می‌خواهید خانواده خود را در آلمان ملاقات کنید یا قصد سفر، کار در آلمان و یا گردشگری در این کشور را دارید، باید برای یکی از انواع ویزای آلمان که برای این منظور ارائه می‌شود، اقدام کنید. در اینجا نمونه‌های مختلفی از ویزای آلمان را معرفی کرده‌ایم.

۱. ویزای توریستی آلمان

گردشگرانی که از صمیم قلب عاشق دیدنی‌های آلمان هستند و می‌خواهند از جاذبه‌های تاریخی شگفت‌انگیز این کشور دیدن کنند، برای ویزای توریستی آلمان اقدام کنند.
اگر برای اولین بار است که می‌خواهید به یک سفر توریستی بروید، خبر خوبی برای شما داریم. با سفر به آلمان از لیست شینگن می‌توانید تجربه‌ای برابر با چندین سفر گردشگری کسب کنید.
زیرا در این سفر می‌توانید فرهنگ آلمان را با دیگر کشور‌های همسایه مقایسه کنید و با تفاوت‌های جالب مردمی که در یک موقعیت جغرافیایی زندگی می‌کنند آشنا شوید.
ویزای توریستی فقط ۹۰ روز اعتبار دارد و پس از آن باید در اسرع وقت آلمان را ترک کنید. بنابراین برنامه سفر خود را طوری تنظیم کنید که دیدنی‌های آلمان مانند جنگل سیاه آلمان، قلعه هوهنزولرن، قلعه شورین، کلیسای جامع آخن و… را از دست ندهید.

۲. ویزا برای دیدار با اقوام آلمانی

اگر پدر و مادر شما در آلمان زندگی می‌کنند یا خواهر و برادری دارید که در این کشور زندگی می‌کنند، می‌توانید با گرفتن ویزای آلمان از طریق دعوتنامه به آن‌ها بپیوندید. این ویزا برای دیدار اعضای خانواده و بستگان درجه یک در نظر گرفته شده است.
برای دریافت این نوع ویزای آلمان باید از اقوام خود دعوتنامه داشته باشید. آدرس فرد مورد نظر در آلمان در این دعوتنامه ذکر شده است.
پس از تحویل دعوتنامه به سفارت، ارتباط فرد ارسال‌کننده دعوتنامه با متقاضی ویزا بررسی می‌شود و پس از تأیید اصالت دعوت‌کننده در آلمان، ویزا برای دیدار با اقوام صادر می‌شود.
باید بدانید که…
طبق قوانین در نظر گرفته شده برای ویزای دیدار اقوام، کلیه هزینه‌های شما در طول سفر به عهده میزبان می‌باشد.
نکته مهم دیگر این است که برای دریافت ویزای ملاقات با اقوام و خانواده، متقاضی باید بالای ۱۸ سال سن داشته باشد. اگر سن شما کمتر از ۱۸ سال باشد، ارائه رضایت والدین ضروری است.
در نهایت برای کسانی که همسرانشان در آلمان زندگی می‌کنند ویزای ملاقات با اقوام نیز صادر می‌شود.

۳. ویزای تحصیلی آلمان

دانشگاه‌های آلمان از معروف‌ترین دانشگاه‌های دنیا هستند و هر ساله متقاضیان زیادی برای تحصیل در دانشگاه‌های فنی مونیخ، هایدلبرگ، آخن و… راهی این کشور می‌شوند.
دلیل محبوبیت تحصیل در آلمان تنها دانشگاه‌های معروف این کشور نیست. بلکه تحصیل بسیار ارزان و رایگان است که علاقه‌مندان را به این کشور پیشرفته می‌کشاند.
تحصیل در آلمان شرایط خاص خود را دارد. در ادامه پیش نیاز‌های دانشگاه‌های آلمان برای پذیرش در هر مقطع تحصیلی را آورده‌ایم.

اعزام دانشجو به آلمان، راهنمای کامل شرایط و هزینه ها

تحصیل در مقطع کارشناسی در آلمان

تحصیل در مقطع لیسانس در آلمان یک سرمایه گذاری سودآور برای آینده هر کسی است. زیرا پس از آن مسیر پیشرفت برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر و کسب فرصت‌های شغلی هموارتر خواهد شد.
کسانی که در این مرحله قصد ادامه تحصیل در آلمان را دارند، باید گواهی پایان تحصیلی ۱۲ ساله خود را ارائه دهند که پیش نیاز ورود به دانشگاه می‌باشد.
همچنین با توجه به اینکه دانشگاه‌های معروف آلمان این مدرک را به زبان آلمانی ارائه می‌دهند، متقاضیان باید حداقل مدرک زبان آلمانی B۱ را داشته باشند تا بتوانند در دانشگاه ثبت نام کنند.
نکته مهم دیگر برای تحصیل در این مقطع سن زیر ۲۱ سال است. البته اگر متقاضی زیر ۱۸ سال سن داشته باشد، سرپرست وی نیز باید در طول تحصیل در آلمان زندگی کند. بنابراین ویزای آلمان باید برای متقاضی و قیم وی به طور همزمان اخذ شود.
یادت باشد…
تحصیل در مقطع کارشناسی شامل بورسیه نمی‌شود. بنابراین باید تا پایان تحصیل بتوانید هزینه‌های دانشگاه و زندگی خود را تامین کنید.
کل مدت این دوره تحصیلی چهار سال یا هشت ترم است. بنابراین باید برنامه تحصیلی خود را به گونه‌ای تنظیم کنید که تا پایان دوره تعیین شده بتوانید از دانشگاه فارغ التحصیل شوید.

 

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان

اگر قصد تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان را دارید، باید قبل از شروع کار مدرک زبان انگلیسی را تهیه کنید. برای این مرحله دانشگاه‌های آلمان آیلتس را با نمره ۶. ۵ به بالا و تافل را با نمره ۹۰ به بالا می‌پذیرند.
البته دانشگاه‌های آلمان دوره‌های تحصیلات تکمیلی را به زبان آلمانی نیز ارائه می‌دهند. اگر به این زبان مسلط هستید می‌توانید با ارائه مدرک B۱ یا B۲ در یکی از دانشگاه‌های این کشور تحصیل کنید.
شرایط دیگری برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد وجود دارد. از جمله اینکه متقاضی باید مدرک لیسانس را با موفقیت گذرانده باشد.
همچنین در این مرحله باید گواهی تمکن مالی برای تامین هزینه‌های زندگی و دانشگاه به سفارت ارائه دهید. زیرا تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان شامل بورسیه و کمک مالی نمی‌شود.
یادت باشد…

اگرچه به نظر می‌رسد شرایط سنی تأثیر زیادی در پذیرش دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ندارد، اما دانشگاه‌های آلمان افرادی را انتخاب می‌کنند که کمتر از ۳۰ سال سن دارند.
همچنین توجه داشته باشید که دوره فوق لیسانس یک دوره دو ساله است. اگر نتوانید این دوره را به موقع تمام کنید، ویزای تحصیلی شما ممکن است با مشکل مواجه شود.

تحصیل در مقطع دکترا در آلمان

تحصیل در مقطع دکترا در آلمان نسبت به دو دوره قبلی از محبوبیت بیشتری برخوردار است. زیرا دانشجویان این دوره می‌توانند از بورسیه‌های ارائه شده برای تحصیل استفاده کنند.
برای تحصیل در مقطع دکتری باید دوره کارشناسی ارشد خود را با موفقیت به پایان رسانده باشید و رزومه قابل قبولی تهیه کنید. از دیگر موارد مهم برای تحصیل در این مرحله می‌توان به توصیه نامه اساتید و انگیزه نامه ادامه تحصیل اشاره کرد.
یادت باشد…

دوره دکتری یک دوره سه تا پنج ساله است و برای پذیرش در آن باید نمره آیلتس بالای هفت یا مدرک زبان آلمانی B۲ یا بالاتر ارائه دهید.
دانشگاه‌های آلمان شرایط سنی خاصی را برای پذیرش دانشجو در مقطع دکتری تعیین نکرده‌اند. بنابراین تمامی کسانی که شرایط مناسبی برای تحصیل در این مقطع دارند می‌توانند برای ویزای آلمان اقدام کنند.
تنها نکته باقی مانده در مورد ویزای تحصیلی آلمان این است که دانشگاه‌های آلمان رشته‌های تحصیلی مختلفی از جمله رشته‌های پزشکی را ارائه می‌دهند. با توجه به علاقه خود می‌توانید یکی از رشته‌های مورد علاقه خود را انتخاب کرده و برای ویزای تحصیلی آلمان اقدام کنید.در صورتی که علاقه‌مند به دریافت ویزای تحصیلی هستید، می‌توانید از سایت اعزام دانشجو کمک و مشاوره دریافت کنید.

۴. ویزای کار آلمان

آلمان به عنوان سرزمین اختراعات و نوآوری‌ها شناخته می‌شود به همین دلیل افراد زیادی با تمایل به استخدام در شرکت‌های آلمانی به دنبال اخذ ویزای این کشور هستند.
اگر می‌خواهید تخصص خود را گسترش دهید و به جایگاهی برسد که همیشه در شغل خود آرزویش را داشتید، همین حالا برای ویزای کار آلمان اقدام کنید. این ویزا به شما این امکان را می‌دهد که در بسیاری از شرکت‌های آلمانی کار کنید و در نهایت پس از حدود دو سال کار در آلمان، کارت آبی یا اقامت دائم این کشور را دریافت کنید.
البته این شرایط برای کسانی در نظر گرفته می‌شود که حداقل مدرک زبان آلمانی B۱ را داشته باشند در غیر این صورت متقاضی باید نزدیک به سه سال سابقه کار داشته باشد تا بتواند کارت آبی آلمان را دریافت کند.
با داشتن اقامت در آلمان، می‌توانید دامنه کاری خود را به تمامی کشور‌های عضو پیمان شینگن گسترش دهید و به بالاترین سطح اشتغال برسید.

شرایط اخذ ویزای کار آلمان

برای اخذ این نوع ویزای آلمان شرایط خاصی از سوی سفارت این کشور در نظر گرفته شده است. در زیر به این شرایط اشاره کرده‌ایم.
داشتن حداقل مدرک لیسانس (مورد تأیید ZAB)
تسلط به زبان انگلیسی با نمره آیلتس ۶ یا بالاتر یا سطح B۲ آلمانی
داشتن تجربه کاری مرتبط به مدت حداقل دو سال
دعوت نامه کارفرمای آلمانی
یادت باشد…
با ویزای آلمان می‌توانید همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود را به آلمان بیاورید. تا زمانی که شما در این کشور کار می‌کنید، فرزندان شما می‌توانند در آلمان تحصیل کنند. البته امکان کار برای همسر شما نیز وجود دارد و او نیز می‌تواند برای یافتن شغل مورد علاقه خود اقدام کند.
قبل از اینکه قدمی برای گرفتن ویزای کار آلمان بردارید، ابتدا باید به دنبال فرصت‌های شغلی در این کشور باشید. اگر شغل شما در این لیست بود، برای ویزای کار آلمان اقدام کنید. در غیر این صورت شانس خود را برای کشور‌های دیگر امتحان کنید.

 

۵. ویزای تجاری آلمان

آلمان وارث چهارمین اقتصاد بزرگ جهان است. شنیدن این جمله کافی است تا صاحبان مشاغل مختلف سفر به آلمان را در برنامه کاری خود قرار دهند.

اتباع کشور‌های مختلف شرایط متفاوتی برای تجارت با آلمان دارند. در حال حاضر شهروندان ۶۲ کشور برای انجام تجارت با شرکت‌های این کشور نیازی به ویزای تجاری ندارند. اما شهروندان سایر کشور‌ها برای ورود به این کشور باید ویزای آلمان را داشته باشند.ایرانیان از جمله کسانی هستند که برای آن‌ها اخذ ویزای تجاری آلمان ضروری است. بنابراین اگر علاقه‌مند به ارتباط با شرکت‌های آلمانی هستید، همین حالا برای دریافت ویزای این کشور اقدام کنید و فرصت را از دست ندهید.
برای گرفتن این نمونه از ویزای آلمان می‌توانید از سایت اعزام دانشجو مشاوره دریافت کنید.

مدارک دریافت ویزای تجاری آلمان:

  • برای گرفتن این ویزا باید یک سری مدارک تهیه کنید. در زیر به آن‌ها اشاره کرده‌ایم.
  • دعوت نامه شریک تجاری در آلمان به زبان انگلیسی یا آلمانی
  • جزئیات جلسات کاری (برای اقامت بیش از ۳۰ روز در آلمان)
  • صورت گردش مالی شش ماهه شرکت بازرگانی
  • مجوز مدیر برای سفر‌های کاری کارکنان
  • سندی که نشان دهنده وجود روابط تجاری قبلی بین دو شرکت باشد
  • کپی و اصل اساسنامه شرکت بازرگانی
  • گواهی مبنی بر اینکه یکی از شرکت‌های تجاری مهمان یا میزبان هزینه‌های اقامت متقاضی در مدت اقامت وی در آلمان را بر عهده خواهد داشت.

 

۶. ویزای ترانزیت فرودگاهی آلمان

اگر فرودگاه آلمان واسطه سفر شما باشد به این نوع ویزای آلمان نیاز دارد. ویزای ترانزیت فرودگاهی به ویزای نوع A نیز معروف است.
این ویزا به شما امکان می‌دهد حداکثر ۱۲ ساعت در فرودگاه آلمان بمانید و سپس از آنجا به کشور دیگری پرواز کنید. اگر مجبور هستید بیش از ۱۲ ساعت در فرودگاه آلمان بمانید، باید با سفارت آلمان تماس بگیرید تا ویزای بازدید‌کننده یا توریستی دریافت کنید.در صورتی که در دریافت این ویزا نیاز به همکاری یا مشاوره دارید، می‌توانید از سایت اعزام دانشجو بهره ببرید.

۷. ویزای کارآموزی آلمان

این نوع ویزای آلمان برای کسانی صادر می‌شود که می‌خواهند در دوره آموزشی یا کارآموزی در آلمان شرکت کنند. قبل از گرفتن این ویزا باید در مورد دوره‌های آموزشی که در آلمان برگزار می‌شود تحقیق کنید، سپس در صورت علاقه دوره ویزای کارآموزی آلمان را بگیرید.
یادت باشد…
اکثر این دوره‌ها به زبان آلمانی ارائه می‌شوند و برای شرکت در آن‌ها باید آلمانی بدانید. با تحقیق در مورد دوره، متوجه خواهید شد که چقدر باید به زبان تسلط داشته باشید. شما می‌توانید با دانش اولیه زبان آلمانی در برخی از این دوره‌ها شرکت کنید، از طرفی دوره‌هایی وجود دارد که نیاز به تسلط کامل بر زبان آلمانی خواهید داشت و باید آلمانی را روان صحبت کنید.
برای شرکت در این دوره‌ها سن، جنسیت، مذهب و… مهم نیست. برای شرکت در دوره کارآموزی در آلمان فقط علاقه شماست.قبل از شرکت در دوره، باید تحقیق کنید که آیا کارآموز حقوق می‌گیرد و آیا محل اقامت توسط برگزار‌کننده دوره ارائه می‌شود یا خیر؟ اگر برگزار‌کننده هیچ هزینه‌ای پرداخت نکند، باید بتوانید در طول مدت شرکت در دوره در آلمان حضور داشته باشید، زیرا حضور اجباری است.

۸. ویزای پزشکی آلمان

در صورت نیاز به دریافت خدمات پزشکی در آلمان، باید ویزای پزشکی این کشور را دریافت کنید. با توجه به این نوع ویزای آلمان، متقاضی می‌تواند در بیمارستان‌های آلمان درمان شود.
یادت باشد…
این ویزا به مدت سه ماه صادر می‌شود. اگر زمان بیشتری برای خدمات پزشکی نیاز باشد، متقاضی باید برای ویزای شینگن اقدام کند.
برای اخذ ویزای پزشکی آلمان باید تمامی مدارک بیمار را به همراه توصیه پزشک به سفارت آلمان تحویل دهید.
برای ویزای پزشکی نیز باید نامه پذیرش از بیمارستان آلمانی که بیمار در آن قرار است تحت درمان قرار گیرد را به سفارت تحویل دهید.متقاضی باید مدارکی مبنی بر توانایی مالی برای پوشش هزینه‌های درمان و اقامت در آلمان ارائه دهد. در صورتی که در دریافت این ویزا با هرگونه مشکل روبرو بودید، سایت اعزام دانشجو همراه شماست.

 

۹. ویزای نمایشگاهی آلمان

پیشرفته بودن آلمان باعث شده است تا نمایشگاه‌های تجاری متعددی در این کشور برگزار شود. بیشتر تجار علاقه‌مند به شرکت در این نمایشگاه‌ها و آشنایی با آخرین دستاورد‌های پیشرفته دنیا هستند.
برای شرکت در نمایشگاه‌های آلمان باید ویزای نمایشگاهی این کشور را دریافت کنید. اگر چندین بار برای اهداف تجاری به منطقه شینگن سفر کرده‌اید، به احتمال زیاد این نوع ویزای آلمان در کمترین زمان ممکن برای شما صادر می‌شود.
اما اگر اولین بار است که در نمایشگاه‌های آلمان شرکت می‌کنید، قوانین ارائه شده در سایت سفارت آلمان را حتماً مطالعه کنید. سپس بازه زمانی مناسبی را برای صدور ویزا در نظر بگیرید تا تاخیر در صدور ویزا باعث از دست دادن نمایشگاه نشود.اگر شما نیز قصد دریافت ویزای نمایشگاهی دارید، می‌توانید از تجربیات سایت رسمی اعزام دانشجو بهره ببرید.

ویزای المان

۱۰. ویزای آلمان برای شرکت در مسابقات ورزشی، جشنواره‌های هنری و مذهبی

این ویزای آلمان برای کسانی صادر می‌شود که می‌خواهند در یک رویداد فرهنگی یا مذهبی در آلمان شرکت کنند. ورزشکاران نیز جزء دارندگان این ویزا برای حضور در آلمان هستند.
برای داشتن این ویزا باید ثابت کنید که قصد شرکت در یک رویداد ورزشی، فرهنگی یا مذهبی را دارید. سفارت آلمان پس از بررسی موضوع و صحت گفته‌های شما ویزای شینگن برای شما صادر می‌کند.

۱۱. ویزای مهمان علمی آلمان

این نوع ویزای آلمان برای محققانی صادر می‌شود که برای تحصیل و ادامه تحقیقات در آلمان حضور دارند.

۱۲. ویزای شینگن آلمان برای همسر

اگر با فردی آلمانی تبار ازدواج کرده‌اید، برای پیوستن به آن‌ها باید ویزای همسر آلمان را دریافت کنید. برای داشتن این ویزا باید مدارکی که نشان دهنده شهروندی همسرتان آلمان باشد را به سفارت این کشور ارائه دهید. برای صدور ویزای آلمان نیز گواهی ازدواج الزامی است.

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای آلمان

اکنون که با انواع ویزای آلمان آشنا شدیم، وقت آن رسیده است که بدانیم برای دریافت ویزا چه مدارکی را باید آماده کنیم. در زیر لیست مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای آلمان آمده است.

  • آخرین نسخه فرم درخواست ویزا را به درستی و صادقانه تکمیل کنید
  • پاسپورت با اعتبار بیش از سه ماه و دارای بیش از دو صفحه خالی
  • اصل شناسنامه همراه با کپی از تمام صفحات آن
  • اصل کارت ملی به همراه کپی تمام صفحات آن
  • گواهی پایان خدمت یا معافیت از خدمت برای آقایان
  • بیمه مسافرتی به ارزش حداقل ۳۰۰۰۰ یورو
  • دو عکس استاندارد با پس زمینه سفید که در سه ماه گذشته گرفته شده است
  • گواهی حاکی از تمکن مالی
  • بلیط رفت و برگشت برای سفر‌های توریستی
  • مدارک رزرو هتل برای سفر‌های توریستی
  • نامه بورسیه دانشگاه برای بورسیه دکتری
  • نامه پذیرش دانشگاه در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس
  • مدارک پزشکی برای ویزای پزشکی

 

اگر شاغل هستید، باید این مدارک را نیز ارائه دهید:

  • ترجمه آخرین سفارش انتخاب شغل
  • بیانیه گردش حساب شما در شش ماه گذشته
  • گواهی رضایت کارفرما برای ترک کار
  • گواهی مالیات بر درآمد

 

اگر خود اشتغال هستید باید مدارک زیر را داشته باشید:

  • کپی پروانه کسب
  •  بیانیه گردش حساب شما در شش ماه گذشته
  •  گواهی مالیات بر درآمد

 

اگر دانشجو هستید، باید مدارک زیر را نیز ارائه دهید:

  • گواهی ثبت نام مدرسه یا دانشگاه
  • رضایت مدرسه یا دانشگاه برای ترک مدرسه در طول سفر

اگر بازنشسته هستید، باید مدارک زیر را نیز ارائه دهید:

  • بیانیه گردش حساب شما در شش ماه گذشته
  •  دلایل رد درخواست ویزای آلمان

به یاد داشته باشید که سفارت آلمان تمامی مدارک ارائه شده توسط متقاضیان را به دقت بررسی می‌کند و در صورت مشاهده کوچکترین مغایرت در مدارک ارسالی، درخواست ویزای آلمان شما را رد یا رد می‌کند.
برای اینکه بدون دردسر ویزای شینگن بگیرید، باید از اشتباهاتی که می‌تواند رسیدن به آلمان را به یک آرزوی دست نیافتنی تبدیل کند، بدانید.در اینجا برخی از مهمترین مواردی که منجر به رد درخواست ویزای آلمان توسط سفارت می‌شود را ارائه کرده‌ایم.

  • ناقص بودن اطلاعات فرم ویزا
  • عدم صحت اطلاعات درج شده در فرم ویزا
  • عدم ارائه بلیط رفت و برگشت در سفر‌های توریستی
  •  آدرس جعلی هتل در سفر‌های توریستی
  • عدم ارائه بیمه مسافرتی یا تاریخ انقضای آن
  • گذرنامه با اعتبار کمتر از سه ماه و حداقل دو صفحه خالی نیست.
  • عدم ارائه صورت مالی شش ماهه در صورت نیاز
  • عدم ارائه رضایت والدین برای افراد زیر ۱۸ سال
    فرم درخواست ویزای قدیمی
  • ناقص بودن مدارک ارائه شده
  • عکس قدیمی و غیر استاندارد ارائه شده است
  • داشتن سابقه کیفری بد
  • متقاضی ممنوع الخروج است

 

 

زمان سفارت آلمان، اولین قدم برای گرفتن ویزا

پس از اینکه با نحوه دریافت ویزای آلمان و انواع ویزا در این کشور آشنا شدید، باید به نحوه گرفتن وقت سفارت آلمان نیز توجه کنید. زیرا بدون داشتن وقت سفارت مدارکی که تهیه کرده‌اید توسط سفارت این کشور بررسی نمی‌شود.برای گرفتن وقت سفارت آلمان نیازی به مراجعه به سفارت این کشور نیست و این کار را می‌توان به صورت آنلاین انجام داد. این کار را می‌توانید از طریق سایت ویزا متریک که نماینده سفارت آلمان است انجام دهید.
جالب است بدانید که…
هنگام رزرو وقت سفارت هیچ اثر انگشتی گرفته نمی‌شود. همچنین این زمان برای بررسی مدارک درخواست شما است و نیازی به ارائه مدارک برای گرفتن وقت سفارت آلمان نیست.
سفارت در صورت عدم پذیرش باطل خواهد شد. اگر در زمان مشخص شده در سفارت حاضر نشوید، باید مجدداً برای دریافت وقت سفارت آلمان اقدام کنید.

هزینه ویزای آلمان

هر درخواست باید مبلغی را برای بررسی مدارک به سفارت آلمان بپردازد. بسته به اینکه چند سال سن دارد، این مبلغ بیشتر یا کمتر خواهد بود.
یادتان باشد که سفارت آلمان برای صدور ویزا تنها پول نقد دریافت می‌کند. بنابراین اگر سفرتان تنها یا یک خانواده است، حتماً به‌اندازه کافی یورو به همراه داشته باشید. در اینجا مبلغی که برای هر رده سنی برای صدور ویزای آلمان در نظر گرفته شده، ارائه شده است.

  • هزینه صدور ویزا برای ارائه زیر شش سال رایگان است.
  • هزینه صدور ویزا برای درخواستان بین شش تا ۱۲ سال ۴۰ یورو تمام می‌شود.
  • هزینه صدور ویزا برای ارائه بالای ۱۲ سال ۸۰ یورو است.

 

مدت‌زمان صدور ویزای آلمان

می‌دانید که، سفارت آلمان برای بررسی مدارک مورد تایید و تایید آن‌ها بازه زمانی معینی را در نظر می‌گیرد. با توجه به بررسی‌های پیشین انجام‌شده توسط سفارت آلمان، از زمان ارائه مدارک تا صدور ویزا بین ۱۰ تا ۲۶ روز زمان می‌برد.
حتماً به این موضوع توجه کرده و مدت اعتبار پاسپورت، بیمه مسافرتی، رزرو هتل و…را به نحوی تنظیم کنید که در فرآیند دریافت ویزای آلمان دچار مشکل نشوید.همچنین درصورتی که با هرگونه مشکل در این فرآیند روبرو شدید، می‌توانید از مشاوره سایت اعزام دانشجو بهره ببرید.

 

آدرس سفارت آلمان

پس از دریافت وقت سفارت و تکمیل مدارک، باید در بازه زمانی تعیین‌شده به سفارت آلمان مراجعه کنید. سفارت آلمان در تهران، خیابان فردوسی پلاک ۳۲۴-۳۲۰ قرار دارد.

ساعت کاری سفارت آلمان

  • ساعت کار بخش ویزا (تنها با تعیین وقت قبلی): یک شنبه تا پنج شنبه از ساعت ۶: ۴۵ تا ۱۴: ۳۰
  • ساعت کار تایید مدارک (با تعیین وقت قبلی): یکشنبه تا پنجشنبه، از ساعت ۷: ۳۰ تا ۱۰: ۳۰
  • سفارت در روز‌های جمعه و شنبه تعطیل است.

سؤالات متداول

هزینه اخذ ویزای آلمان چقدر است؟

بسته به نوع ویزا معمولاً ۷۵ تا ۸۰ یورو است.

مدت زمان دریافت ویزای آلمان چقدر است؟

بسته به نوع ویزا کاملاً متفاوت است و ممکن است ۴ ماه تا یکسال بکشد.

میزان تمکن مالی برای دریافت ویزای آلمان چقدر است؟

به‌عنوان متقاضی ویزای آلمان باید مبلغ ۸۵۳ یورو را در ماه را اثبات کنید.