5/5 - (1 امتیاز)

شرایط اعزام دانشجو

شرایط اعزام دانشجو به خارج از کشور

تعداد متقاضیان تحصیل در خارج از کشور روز به روز در حال افزایش است. اعزام دانشجو به خارج از کشور این روز‌ها توسط موسسات و شرکت‌های زیادی انجام می‌شود، اما گاهی اوقات روند کار با مشکلات و موانعی مواجه می‌شود که متقاضی را از هدف خود منصرف می‌کند. انتخاب موسسه مناسب اعزام دانشجو می‌تواند این مسیر را هموارتر کند. اعزام دانشجو با توجه به دانشگاه مورد نظر و کشور‌های مختلف هزینه متغیری دارد. یکی از موسسات معتبر برای مهاجرت تحصیلی موسسه اعزام دانشجو است که با گروهی فعال و حرفه‌ای در این زمینه همکاری می‌کند.

در مورد اعزام دانشجو

با توسعه سریع آموزش بین‌المللی، دانشجویان بیشتری به دنبال تحصیلات عالی در کشور‌های خارجی هستند و بسیاری از دانشجویان بین‌المللی اکنون به تحصیل در خارج از کشور به عنوان پله‌ای برای اقامت دائم در کشور فکر می‌کنند. این روز‌ها موسسات زیادی در زمینه اعزام دانشجو فعال هستند.
در دوره استعمار، بیشتر جریان دانشجویی از مستعمرات به پایتخت‌های جهان می‌آمد. دولت‌های امپراتوری مسیری را برای شهروندان منتخب برای ادامه تحصیلات عالی فراهم کردند.
مفهوم تحصیل در خارج از کشور بر این فرض استوار بود که فارغ التحصیلان زمانی که مهارت‌های خود را توسعه دادند و ارزش‌های حاکمان استعماری را جذب کردند، برای خدمت به وطن خود بازگردند.
دوران جنگ سرد تأثیر قابل توجهی بر کمک‌های خارجی و بودجه دانشجویان خارج از کشور داشت. سیاست توزیع دانش علمی و به اشتراک‌گذاری پیشرفت صنعتی با کشور‌های در حال توسعه نیازمند کمک موسسات آموزش عالی بود.
قابل ذکر است که رقبای جنگ سرد بودجه برنامه‌های تحصیل در خارج از کشور را تأمین کردند و برای جذب دانشجویان از کشور‌های در حال توسعه با یکدیگر رقابت کردند.

بهترین موسسات برای اعزام دانشجو به خارج از کشور

بسیاری از افراد تصور دارند که تمامی موسسات مهاجرتی مانند موسسه اعزام دانشجو معتبر است، درصورتی که اینگونه نیست.
دانشجویان ایرانی موفق و علاقمند در واقع متقاضیان اصلی تحصیل در دانشگاه‌ها و موسسات علمی خارج از کشور هستند. تعداد قابل توجهی از دانشجویان متقاضی تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد، دکتری و حتی فوق دکتری به موسسات اعزام دانشجو به خارج از کشور مراجعه می‌کنند.
بسیاری از دانشجویان ایرانی در حال تحصیل در برخی از معتبرترین دانشگاه‌های دنیا مانند سوئد، آلمان، آمریکا و کانادا هستند که از طریق موسسه اعزام دانشجو اقدام به مهاجرت به خارج از کشور کرده‌اند.

موسسه معتر اعزام دانشجو

موسسات مجاز اعزام دانشجو

انتخاب موسسه اشتباه برای مهاجرت

عدم قطعیت در ارائه خدمات و خطر تعامل با این نهاد‌های مرتبط از این طریق می‌تواند دشواری رسیدن به هدف را دوچندان کند.
متأسفانه در سال‌های اخیر بار‌ها مشاهده شده است که مجموعه‌ای پس از دریافت شهریه از دانش‌آموز بی‌احتیاطی در ارائه خدماتی که وعده داده بود با مشکل مواجه می‌شود و متأسفانه دانش‌آموزان موفق مبلغی که پرداخت کرده بودند به طور کامل از بین رفته است.
بنابراین اگر مایل به تحصیل در خارج از کشور از طریق موسسات اعزام دانشجو هستید، توصیه می‌کنیم احتیاط کرده و عاقلانه انتخاب کنید.
موسسات زیادی در زمینه اعزام دانشجو به خارج از کشور فعال هستند. برخی از این موسسات (مانند: سایت اعزام دانشجو، موسسه تعل‌اندیش راه دانش، شمیم ​​دانش، موسسه نیلوفر آبی) اعتبار بیشتری دارند اما برخی دیگر تحت عنوان موسسه اعزام دانشجو کلاهبرداری می‌کنند.
بنابراین انتخاب موسسه مناسب در این راه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و تمامی موسسات مانند سایت اعزام دانشجو معتبر نیستند.

اعتبار موسسات اعزام دانشجو

چگونه موسسات مجاز برای مهاجرت را شناسایی کنیم؟

شرکت‌های مجاز اعزام دانشجو همواره برای مشاوره با دانشگاه‌های مورد نظر شما نیاز به دریافت مدارک کامل تحصیلی و استخدامی شما دارند.
سعی کنید مدارک کافی و مستند ترجمه شده به زبان انگلیسی را به مهر وزارت امور خارجه و دادگستری را به نهاد‌ها ارائه دهید تا رسیدگی به پرونده به سرعت انجام شود.
برای اطمینان و تسهیل در کار خود، بهتر است قبل از هر قراردادی، سابقه فعالیت اجرایی آن‌ها در خصوص پذیرش و بورسیه دانشجویان قبلی را از موسسات اعزام دانشجو استعلام کرده و صحت آن را بررسی کنید.
بهترین موسسات اعزام دانشجو، مشاوره و تکمیل مدارک را برای متقاضیان خود اختصاص می‌دهند و متقاضی با کمک مشاوران حرفه‌ای تصمیم درستی برای انتخاب دانشگاه خود خواهد گرفت. برای مثال در سایت اعزام دانشجو هزار مشاور به صورت آنلاین و حضوری قرار دارند که آماده اطلاع‌رسانی به شما می‌باشند.
با موسسه اعزام دانشجو در مورد موفقیت آن‌ها در اعزام دانشجو به دانشگاه مورد نظر خود مشورت کنید.
با وجود تخلفات فراوانی که اخیراً گزارش شده است، ناامید نشوید. شما می‌توانید به راحتی بهترین موسسه اعزام دانشجو به خارج از کشور را بیابید و در مسیر موفقیت خود گام بردارید.
شرایط درخواست پذیرش از دانشگاه هر کشور با کشور دیگر متفاوت است و فرمول خاصی برای اخذ پذیرش از دانشگاه مورد نظر شما و اعزام دانشجو به خارج وجود ندارد.
با این حال، برخی از قوانین کلی وجود دارد که باید از آن‌ها پیروی کنید و نکاتی وجود دارد که می‌تواند به شما در رسیدن به پذیرش کمک کند.

نکات اعزام دانشجو

۱. برنامه خود را انتخاب کنید

تصمیم بگیرید که در کجا می‌خواهید در خارج از کشور تحصیل کنید، به چه سطح و رشته تحصیلی علاقه‌مند هستید و آیا پیشینه تحصیلی برای واجد شرایط بودن دارید یا خیر. آینده شغلی خود را در نظر بگیرید و سپس در مورد تخصص خود تصمیم بگیرید.
برنامه‌ای را انتخاب کنید که متناسب با اهداف شما باشد و سعی کنید دانشگاهی را انتخاب کنید که دارای رتبه بالا، شهرت بالایی برای موضوع شما باشد یا معیار‌های دیگری را که برای شما مهم است مطابقت داشته باشد. موسسات اعزام دانشجو به خارج از کشور می‌توانند راهنمای خوبی در این تصمیم باشند.

۲. شرایط و ضوابط را با دقت بخوانید

اولین قدم برای درخواست دانشگاه در خارج از کشور بررسی شرایط مورد نیاز است. اگر اطلاعات سایت دانشگاه برای شما گیج‌کننده است یا کافی نیست، اطلاعات بیشتر را از موسسه اعزام‌کننده بخواهید.
اگر مطمئن نیستید که ملیت شما برای ویزای دانشجویی در این کشور پذیرفته شده است، می‌توانید از وب‌سایت‌های رسمی دولت و شورای تحصیل نیز دیدن کنید. توجه به مهلت‌های تعیین شده برای اطمینان از اینکه مهلت قبولی یا کنکور را از دست ندهید بسیار مهم است.

۳. نامه انگیزشی بنویسید

درخواست برای رشته‌های تحصیلی یا مدارس خاص نیاز به انگیزه نامه دارد. انگیزه نامه یا نامه حمایتی باید توانایی شما را برای عملکرد خوب در موسسه نشان دهد و شامل ارزیابی مهارت‌ها و همچنین دستاورد‌های شما باشد.
بنابراین علاقه خود را به دانشگاه با یک کاور لتر تمیز و ساختار یافته ابراز کنید و به یاد داشته باشید که هنگام نوشتن نامه خود از انگلیسی واضح استفاده کنید. موسسه حقوقی اعزام دانشجو به خارج از کشور می‌تواند شما را در این. موسسه حقوقی اعزام دانشجو به خارج از کشور می‌تواند شما را در این راه راهنمایی کند.

۴- درخواست نامه ارسال کنید

پذیرش در یک دانشگاه یا برنامه گاهی مستلزم یک یا چند توصیه نامه از دانشگاه است. به یاد داشته باشید که نوشتن توصیه نامه‌ها زمان بر است. از مشاوران حرفه‌ای در موسسه اعزام دانشجو کمک بخواهید.

۵.  برای آزمون آیلتس یا تافل آماده شوید

اگر زبان اول شما انگلیسی نیست و مایل به تحصیل در خارج از کشور هستید، ممکن است نیاز به شرکت در آزمون زبان انگلیسی داشته باشید. هنگام برنامه‌ریزی برای زمان تحصیل در خارج از کشور و رزرو آزمون، زمان آماده‌سازی آزمون آیلتس را در نظر بگیرید.
بسته به مهارت‌های زبان انگلیسی و توانایی در استفاده از زبان انگلیسی و همچنین نمره‌ای که دانشگاه می‌خواهد، برای مطالعه و آمادگی برای آزمون به زمان نیاز خواهید داشت.

اگر برای یک برنامه آموزش زبان انگلیسی در خارج از کشور درخواست می‌دهید، باید مدارک خود را (از جمله دیپلم و نمرات خود) به انگلیسی ترجمه کنید. توجه داشته باشید که ترجمه‌ها باید توسط مرجع ذیصلاح تأیید شده باشد.
اگر مطمئن نیستید که کدام مراجع توسط دانشگاه مورد نظر شما پذیرفته شده است، وب سایت آن‌ها را بررسی کنید یا با آژانس معتبر اعزام دانشجو صحبت کنید، البته به یاد داشته باشید، درصورت همکاری با سازمان اعزام دانشجو، این مراحل بر عهده سازمان می‌باشد و شما نقشی در آن‌ها ندارید.

۷. از پلتفرم‌های آنلاین استفاده کنید

امروزه دانشگاه‌های بیشتری تمایل به استفاده از بستر برنامه‌های آنلاین دارند تا دانشجویان بتوانند از این برنامه‌ها استفاده کنند. ارسال الکترونیکی مدارک را به موسسه بسپارید. آن‌ها با روند کار بیشتر آشنا هستند.

۸. ثبت نام در آزمون ورودی

برخی از کشور‌ها، مانند هند و دانشگاه‌هایی مانند دانشکده‌های پزشکی، آزمون‌های ورودی دارند که دانش و مهارت‌های شما را در زمینه علوم طبیعی در موضوعاتی مانند زبان یا ریاضیات می‌سنجید. تاریخ و مکان امتحان را بررسی کنید زیرا معمولاً یک یا دو ماه قبل از باز شدن مدرسه برگزار می‌شود.
شما باید از قبل در آزمون ثبت نام کنید و در صورت لزوم برنامه سفر خود را به خارج از کشور تهیه کنید. همچنین، مطمئن شوید که می‌دانید در روز آزمون چه انتظاری دارید. در صورت امکان با مشاهده نمونه آزمون آماده شوید، درصورت همکاری با سایت اعزام دانشجو، ثبت نام شما به صورت خودکار انجام می‌شود.

۹. برای مصاحبه اعتماد به نفس داشته باشید

مرحله نهایی فرآیند درخواست ممکن است یک مصاحبه پذیرش باشد. برخی از دانشگاه‌ها، مانند دانشگاه آکسفورد و برخی از برنامه‌های نخبه، مصاحبه‌هایی را انجام می‌دهند تا ببینند کدام داوطلبان واجد شرایط بیشتری برای ورود به مدرسه هستند.
مصاحبه معمولاً با این موضوع شروع می‌شود که چرا می‌خواهید در این مدرسه یا برنامه شرکت کنید، پیشینه شما و برنامه‌های شما برای آینده. برای مصاحبه تمرین کنید، اعتماد به نفس داشته باشید و اجازه ندهید محیط رسمی شما را تحت تأثیر قرار دهد. آرام باشید و خیلی تند یا خیلی آهسته صحبت نکنید.

۱۰. قرار ملاقات ویزا را تعیین کنید

برای واجد شرایط بودن برای ویزای دانشجویی، دانشگاه و برنامه شما باید توسط دولت کشوری که در آن واقع شده‌اند، تأیید شده باشد. در بیشتر موارد، پس از دریافت نامه پذیرش و پذیرش در یک مدرسه، زمان درخواست فرا رسیده است بسته به مقررات کشور و تعداد متقاضیان، درخواست ویزای دانشجویی می‌تواند یک فرآیند طولانی و پیچیده باشد.
بنابراین بهتر است:
برای ویزای تحصیلی خود اقدام کنید
در اسرع وقت وقت ملاقات یا مصاحبه خود را هماهنگ کنید.
مدارکی که برای درخواست ویزای دانشجویی نیاز دارید معمولاً عبارتند از صورت حساب بانکی، فرم درخواست، رسید پرداخت هزینه درخواست و دانشگاه، پاسپورت، اطلاعات پزشکی و سوابق را آماده کنید.

سوالات متداول

آیا برای مهاجرت تحصیلی باید در کنفرانس‌های علمی شرکت کنیم؟

شرکت در کنفرانس‌های علمی برای اعزام دانشجو و مهاجرت تحصیلی الزامی نیست اما اگر شما در کنفرانس‌های علمی شرکت کنید می‌توانید با بهترین پژوهشگران و مطرح‌ترین استاد‌های رشته خود آشنا شوید و مسلماً این موضوع قدمی بزرگ در پیشرفت تحصیلی شما خواهد بود.

معنای اکسچنج استیودنت چیست و برای ما چه مزایایی خواهد داشت؟

همانطور که می‌دانید یکی از بهترین مزایای تحصیل در دانشگاه‌های بین‌المللی و مطرح دنیا بهره‌مندی آنها از برنامه‌های تبادل دانشجو مانند فارابی با سایر دانشگاه‌های سراسر جهان است، به صورت کلی و آن اکسچنج استیودنت گفته می‌شود. قابل ذکر است فرایند اکسچنج استیودنت در حدود ۷۰ درصد دانشگاه‌های بین‌ المللی جهان وجود دارد.

برای مهاجرت تحصیلی و تکمیل فرایند اعزام دانشجو به صورت کامل چه مقدار زمان نیاز داریم؟

زمان مورد نیاز شما برای مهاجرت تحصیلی با توجه به مدارک و شرایط شما تعیین خواهد شد. اما به صورت کلی می‌توان آن را حداقل شش ماه در بهترین شرایط ممکن و حداکثر یکسال با دو بار رد صلاحیت تعیین کرد. به همین دلیل سایت رسمی اعزام دانشجو پیشنهاد می‌کند ۶ ماه تا یک ساعت قبل از زمان مورد نظر خود برای مهاجرت تحصیلی اقدام کنید.

برای ارسال درخواست به دانشگاه در خارج از کشور باید چه پیش نیازهایی را فراهم کنیم؟

اگر قصد ارائه درخواست برای پذیرش دانشگاه‌های خارج از کشور داری در ابتدا باید مدارک خود را به صورت کامل تهیه کرده و با اساتید دانشگاه مورد نظر از طریق ایمیل در ارتباط باشید تا بتوانید با بهترین آمادگی در مراحل دریافت پذیرش دانشگاه پایه گذاشته و درخواست پذیرش را به صورت قوی ارائه دهید.