عناوین مهم در این مقاله :
ویزای پزشکی آلمان، راهنمای کامل مراحل، شرایط و هزینه ها
صفر تا صد ویزای پزشکی آلمان، راهنمای کامل شرایط و هزینه ها، صفر تا صد ویزای پزشکی آلمان، راهنمای کامل شرایط و هزینه ها، ویزای پزشکی آلمان نوعی ویزا است که به دارنده ویزا امکان استفاده از خدمات پزشکی در کشور مقصد را میدهد. آلمان یکی از پیشرفتهترین سیستمهای پزشکی دنیا را دارد و از نظر سلامت و کیفیت در بالاترین سطح استانداردهای جهانی قرار دارد. در ضمن هزینههای درمان در آلمان با توجه به خدمات ارائه شده نسبت به سایر کشورهای اروپایی بسیار مناسب است.
آلمان بیش از ۲۰۰۰ بیمارستان دولتی و خصوصی دارد و بیش از یک میلیون و سیصد هزار نفر در بخشهای مختلف خود مشغول به کار هستند. پزشکان عالی، تجهیزات پزشکی عالی و خدمات عالی بیمارستانهای آلمان از جمله ویژگیهایی است که سالانه بیماران زیادی را از نقاط مختلف دنیا به این کشور میکشاند.
دولت آلمان نیز از این ظرفیت به خوبی استفاده کرده و با فعالیت در حوزه توریسم درمانی، هر ساله درآمد بسیار بالایی را برای کشور خود به ارمغان میآورد. افرادی که برای استفاده از خدمات پزشکی به آلمان سفر میکنند باید برای ویزای پزشکی این کشور اقدام کنند. در این قسمت توسط اطلاعات سایت اعزام دانشجو در مورد ویزای پزشکی آلمان صحبت میکنیم و راهنمای دریافت آن را در اختیار شما قرار میدهیم. با ما بمان.
آشنایی با ویزای پزشکی آلمان
افرادی که برای استفاده از خدمات پزشکی به آلمان سفر میکنند باید برای ویزای پزشکی این کشور اقدام کنند. البته گرفتن ویزا به تعامل دو کشور و توافقات بین دولتها بستگی دارد. اتباع برخی کشورها برای ورود به آلمان نیازی به ویزا ندارند. این افراد شامل شهروندان اتحادیه اروپا، ژاپن، استرالیا، نیوزیلند، کانادا، نروژ، اسرائیل، سوئیس، آمریکا، ایسلند، لیختن اشتاین و کره جنوبی هستند. به غیر از این کشورها، افراد دیگری باید برای ویزا اقدام کنند و مراحل را به طور کامل طی کنند.
ویزای پزشکی آلمان به دو صورت بلند مدت و کوتاه مدت صادر میشود. ویزای کوتاه مدت به بیمار اجازه میدهد تا تنها ۳ ماه در آلمان بماند. افرادی که دوره درمان طولانیتری دارند باید برای ویزای پزشکی طولانی مدت اقدام کنند که در صورت تأیید، امکان اقامت بیش از ۳ ماه در آلمان را به آنها میدهد.
البته دقت داشته باشید که شما در گرفتم ویزای پزشکی آلمان میتوانید از سایتهای مهاجرتی معتبر مانند سایت اعزام دانشجو کمک دریافت کنید.
پذیرش از بیمارستانهای آلمان
اولین قدم برای دریافت ویزای پزشکی آلمان یا سایر کشورهای اروپایی، پذیرش از بیمارستان است. برای این کار کافیست با بیمارستان یا کلینیک مورد نظر تماس بگیرید و پرونده پزشکی خود را برای آنها ارسال کنید. برای دریافت پذیرش باید مدارک زیر را ارائه دهید:
- فرم اطلاعات شخصی بیمار که باید به طور کامل و دقیق پر شود.
- گواهی و گزارش پزشک معالج که شامل نوع بیماری، درمانها و جراحیهای انجام شده
- داروهای مصرفی و… میباشد. آخرین آزمایشات انجام شده در ایران و موارد مرتبط تشخیص بیماری از قبیل سونوگرافی رادیوگرافی، سی تی اسکن، ام آر آی، بیوپسی و غیره
پس از بررسی مدارک، بیمارستان در مورد پذیرش شما تصمیم میگیرد و در صورت تأیید هزینه درمان را تخمین میزند. برای دریافت پذیرش در بیمارستان باید هزینه درمان خود را از قبل پرداخت کنید. پس از دریافت پذیرش، به راحتی میتوانید برای ویزای پزشکی آلمان اقدام کنید.
نکتهای که باید به آن توجه کنید این است که امکان پذیرش برای همه بیماران وجود ندارد. آلمان با پذیرش بیمار در صورتی که فرد دارای یکی از بیماریهای زیر باشد موافقت میکند:
(بیماریها و تومورهای سرطانی قابل درمان تومورهای مغز، نخاع یا ستون فقرات تومورهای ثانویه مانند متاستاز در نخاع و مغز تومورهای بدخیم مانند تومورهای کبد و ریه که در مراحل اولیه هستند تومورهای چشم، گوش، ریه، کلیه، استخوان، لوزالمعده پروستات سرطان متاستاز کبد و ریه لنفوم هوچکین سرطان سینه، رحم و تخمدان، جراحی تعویض زانو، جراحی تعویض مفصل ران و… )
شما برای مهاجرت به آلمان و درمان بیماری مورد نظر میتوانید از سایت اعزام دانشجو کمک دریافت کنید.
مدارک لازم جهت اخذ ویزای پزشکی آلمان
برای دریافت ویزای پزشکی آلمان مانند سایر انواع ویزا به مدارکی نیاز دارید که باید آنها را تهیه و به سفارت یا کنسولگری آلمان در کشور محل اقامت خود تحویل دهید. مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای پزشکی آلمان عبارتند از:
پاسپورت: اصل و کپی صفحات ۲، ۳ و ۴ گذرنامه الزامی است. پاسپورت شما باید حداقل ۳ ماه پس از تاریخ انقضای ویزا معتبر باشد.
پاسپورتهای قدیمی: اگر پاسپورتهای قدیمی خود را دارید همراه داشته باشید.
مدارک شناسایی: این مدرک شامل اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه متقاضی میباشد.
فرم درخواست ویزا: فرم درخواست ویزا که به طور کامل و دقیق به زبان آلمانی یا انگلیسی پر شده است. فرم ویزا را میتوانید از سایت سفارت آلمان دریافت کنید.
عکس: یک قطعه عکس رنگی با زمینه سفید در ابعاد ۴*۳ توجه داشته باشید که عکس باید به تازگی گرفته شده باشد.
مدارک اقامت:
اگر در طول اقامت خود در آلمان در بیمارستان بستری هستید، باید تأییدیهای از بیمارستان ارائه دهید. در غیر این صورت باید رسید رزرو هتل یا قرارداد اجاره خانه را به همراه داشته باشید. اگر در خانه یکی از اقوام اقامت دارید، باید از او دعوتنامه دریافت کرده و به مدارک خود پیوست کنید.
دعوتنامه:
در صورت داشتن دعوتنامه، اصل و یک کپی از آن را به همراه داشته باشید. دقت داشته باشید که این دعوتنامه باید به عنوان ضمانت نامه رسمی ارائه شود. این ضمانت نامه توسط واحد اقامتی شهر محل زندگی دعوتکننده صادر میشود.
مدارک شناسایی همسر: اصل و کپی گذرنامه و شناسنامه همسر باید به مدارک پیوست شود. در صورت فوت همسر متقاضی ارائه اصل و کپی گواهی فوت الزامی است.
شرح سفر: متقاضی باید شرح سفر خود را به طور کامل بنویسد و به سایر مدارک پیوست کند. باید بگویید چرا سفر میکنید و چه برنامهای دارید.
تأییدیه پزشکی: تأییدیه پزشکی توسط پزشک شما در کشور مبدا صادر میشود. پزشک شما باید تأیید کند که برای درمان باید سفر کنید.
نامه تأییدیه پزشک آلمانی:
همانطور که در بالا اشاره کردیم، قبل از گرفتن ویزا باید با یکی از بیمارستانها یا کلینیکهای آلمان قرارداد ببندید و وضعیت پزشکی خود را به آنها اطلاع دهید.. پزشک آلمانی باید تأییدیهای را ارسال کند که روند درمان قابل اجرا در آلمان را شرح دهد. در این نامه تاریخ شروع، مدت درمان و هزینههای تقریبی درمان نیز ذکر شده است.
گواهی اشتغال به کار:
این گواهی توسط کارفرما صادر میشود و شامل مواردی مانند شغل فرد، سمت وی در شرکت و سوابق کاری وی میباشد. گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوقی یا بازنشستگی و مدارک مربوط به بیمه تأمین اجتماعی به سفارت تحویل داده میشود. اگر خوداشتغال هستید میتوانید مجوز کسب و کار، معرفی نامه از اتحادیه و… را برای ویزای پزشکی آلمان ارائه دهید.
مرخصی نامه: اگر در جایی مشغول به کار هستید باید مرخصی نامه از شرکت نیز به همراه داشته باشید.
وضعیت مالی و شغلی همسر: در صورت متاهل بودن باید مدارک معتبری از وضعیت مالی و شغلی همسر ارائه کند.
اسناد مالکیت: اصل و کپی سند مالکیت زمین، خانه یا قرارداد اجاره الزامی است.
توانایی مالی: شما باید مدارکی ارائه دهید و ثابت کنید که میتوانید در طول اقامت خود در آلمان از عهده هزینههای پزشکی و زندگی برآیید. این سند شامل رسید واریزی ارزی به حساب بیمارستان یا پزشک میباشد.
مکاتبات پزشکی: کلیه مکاتبات بین پزشک مبدأ و پزشک آلمانی باید به مدارک پیوست شود.
بیمه درمانی: بیمه مسافرتی معتبر که حداقل ۳۰۰۰۰ یورو را پوشش میدهد.
درصورتی که در تهیه هرکدام از موارد بالا برای دریافت ویزای پزشکی آلمان با مشکل مواجه شدید، میتوانید از سایت اعزام دانشجو کمک بگیرید.
مراحل اخذ ویزای پزشکی آلمان
برای درخواست ویزای پزشکی آلمان باید مراحل زیر را انجام دهید:
- فرم درخواست را به صورت آنلاین پر کنید.
- مصاحبه خود را از طریق سایت سفارت آلمان برنامهریزی کنید. شما همچنین میتوانید این کار را به صورت حضوری انجام دهید. روز مصاحبه تشریف بیارید سفارت و مدارکتون رو تحویل بدید.
- هزینه ویزا را در روز مصاحبه پرداخت کنید. این هزینه با توجه به نوع ویزا و مدت اقامت شما در آلمان متفاوت است.
همچنین شما میتوانید برای انجام این مراحل در دریافت ویزای پزشکی آلمان از سایت اعزام دانشجو کمک بگیرید.
شرایط مهاجرت به آلمان به دلیل بیماری
امروزه افراد زیادی میتوانند برای درمان بیماریهای خود به کشورهای مختلف سفر کنند. اما نکته مهم گرفتن ویزای این کشور است. برای ورود به برخی کشورها از جمله کشورهای اروپایی، متقاضیان باید ویزا دریافت کنند. به عنوان مثال، خدمات پزشکی و درمانی آلمان یکی از بهترینها در بین کشورهای دیگر است.
در صورتی که متقاضیان کشورهای زیر قصد ورود به آلمان را برای درمان داشته باشند، میتوانند بدون اخذ ویزای آلمان وارد آلمان شوند. در غیر این صورت بقیه افراد باید برای ویزای پزشکی آلمان اقدام کنند.
خبر خوب این است که در صورت تأیید مدارک پزشکی متقاضی توسط آلمان، ویزای وی در کمترین زمان ممکن صادر میشود. همچنین در صورتی که طول مدت درمان بیمار بیش از سه ماه باشد، متقاضی میتواند با صلاحدید پزشکان متخصص این کشور ویزای خود را در آلمان تمدید کند. علاوه بر این، فردی که ویزای پزشکی آلمان دارد نمیتواند در آلمان کار کند و تنها به منظور درمان در آلمان تحصیل کند.
کشورهایی که نیازی به ویزای پزشکی آلمان ندارند.
(کانادا، استرالیا، روسیه، آمریکا، سوئیس، لیختن اشتاین، ایسلند، نیوزلند، ژاپن، اتحادیه اروپا)
بیماریهای واجد شرایط برای ویزای پزشکی
ویزای پزشکی آلمان یکی از تخصصیترین ویزاها در بین کشورهای اروپایی است. همانطور که گفتیم سالانه افراد زیادی برای درمان به آلمان میروند. لازم به ذکر است که برخی از بیماریها شامل درمان بوده و منجر به دریافت ویزای پزشکی آلمان میشود، مانند تومورهای سرطانی که هم اکنون قابل درمان هستند.
تومورهای چشم، کلیه، ریه، گوش، سینه، رحم، مغز استخوان، تخمدان، پروستات، لوزالمعده، تومورهای طناب نخاعی، تومورهای بدخیم مانند کبد، ستون فقرات و غیره افرادی که نیاز به پیوند یا جراحیهای جایگزین مانند تعویض مفصل ران دارند. ، مفاصل، زانو و…
متقاضی برای دریافت اطلاعات بیشتر باید اطلاعات و مدارک پزشکی خود را برای متخصصین در آلمان ارسال نموده و بنا به صلاحدید آنان اقدام نماید.
درصورتی که مشکلات و بیماریهای مختلف روبرو هستید و نمیتوانید مراحل دریافت ویزای پزشکی آلمان را انجام دهید، ما به شما دریافت کمک از استی اعزام دانشجو را پیشنهاد میکنیم.
هزینه ویزای پزشکی آلمان
همانطور که میدانید ویزای پزشکی آلمان در دسته ویزای توریستی آلمان قرار میگیرد. هزینه درخواست برای متقاضیان حدود ۶۰ یورو است. تا زمانی که متقاضی وقت خود را در سفارت تنظیم کند و در ساعت مشخص شده به سفارت برسد، باید این مبلغ را به سفارت آلمان پرداخت کند.
لازم به ذکر است که فقط برای افرادی است که نیاز به درمان در آلمان دارند و در صورتی که فردی بتواند درمان را در کشور خود ادامه دهد نیازی به ورود به آلمان نیست و امکان دارد ویزای وی تأیید نشود.
هزینههای سفر پزشکی به آلمان
یکی از رایجترین سؤالات در مورد ویزای پزشکی آلمان هزینه سفر به این کشور است. جالب است بدانید که آلمان حدود ۱۱ درصد از درآمد ناخالص خود را صرف خدمات درمانی میکند. مانند سایر کشورها، در آلمان نیز بیمارستانهای دولتی و خصوصی وجود دارد و همچنین برای افرادی که در این کشور زندگی میکنند، بیمههای متفاوتی در نظر گرفته شده است.
افرادی که بیمه خصوصی دارند از بیمارستانهای خصوصی و افرادی که بیمه دولتی دارند از بیمارستان دولتی آلمان استفاده میکنند. اما به طور کلی فردی که برای چکاپ به بیمارستان آلمان میرود، باید هزینه ۲۵-۳۰ هزار یورویی را در نظر داشته باشد. همانطور که میدانید هزینه درمان بستگی به نوع بیماری متقاضیان دارد پس بهتر است قبل از هر اقدامی در خصوص درمان و روشهای درمانی خود با پزشکان متخصص کشور خود یا آلمان یا سایتهای مهاجرتی معتبر مانند سایت اعزام دانشجو مشورت نمایید.
نکات مهم برای دریافت ویزای پزشکی آلمان:
- وقت سفارت فقط از طریق وب سایت یا حضوری امکانپذیر است. شما نمیتوانید این کار را باایمیل یا تماس تلفنی انجام دهید.
- در برنامه خود دقت کنید تا ویزای شما به موقع برسد. بهتر است حداقل ۳ هفته قبل از سفر از سفارت وقت بگیرید.
- دقت داشته باشید که مدارک خود را به طور کامل آماده کرده و در روز مصاحبه ارائه دهید. در صورت ناقص بودن مدارک باید از سفارت وقت بگیرید و مدارک کامل خود را تکمیل کنید. انجام این کار روند اخذ ویزای پزشکی آلمان را به تأخیر میاندازد.
- متقاضی باید شخصاً به سفارت مراجعه کند و مدارک را تحویل دهد و نمیتواند نماینده داشته باشد. مدارک خود را بدون هماهنگی با فکس یاایمیل به سفارت ارسال نکنید. اسنادی که از این طریق ارسال میشوند بررسی نمیشوند.
- هزینه دریافت ویزای پزشکی آلمان در روز مصاحبه به صورت نقدی از متقاضی دریافت میشود. مراقب باشید که باید هزینه را به یورو پرداخت کنید.
- ویزای درمانی یکی از ویزاهایی است که صدور آن ۱۰ تا ۱۵ روز طول میکشد. اگر وضعیت بیمار اورژانسی باشد و به طور ناگهانی بدتر شود، ویزای فوری برای او صادر میشود.
سخن پایانی:
در این مقاله به معرفی ویزای پزشکی آلمان پرداختیم و در مورد شرایط اخذ ویزا، مدارک مورد نیاز و مراحل انجام این کار اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دادیم. همانطور که گفتیم آلمان یکی از کشورهای فعال در زمینه توریسم درمانی است و مقام اول را در جهان دارد.
بر اساس آمار منتشر شده، سالانه حدود ۲۵۰ هزار نفر از نقاط مختلف جهان برای استفاده از خدمات بهداشتی و درمانی به آلمان سفر میکنند که بیشتر آنها از آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه، سوئد، دانمارک، هلند، لهستان و کشورهای حوزه خلیج فارس هستند.
اگر بیمار هستید با تشخیص پزشک میتوانید از خدمات پزشکی و تجهیزات پزشکی آلمان بهرهمند شوید و برای درمان به این کشور با کمک سایت اعزام دانشجو سفر کنید. البته برای این کار باید شرایط مالی خوبی داشته باشید تا بتوانید ویزای پزشکی آلمان را دریافت کنید.
سؤالات متداول
چه بیماریهایی برای دریافت ویزای پزشکی آلمان واجد شرایط هستند؟
بیماریهایی مانند چشم، کلیه، ریه، گوش، سینه، رحم، مغز استخوان، تخمدان، پروستات، لوزالمعده، تومورهای ستون فقرات، تومورهای بدخیم مانند کبد، ستون فقرات و غیره افرادی که نیاز به پیوند یا جراحیهای جایگزین مانند تعویض مفصل ران دارند. ، مفصل، زانو و غیره
دریافت ویزای پزشکی آلمان چقدر طول میکشد؟
متقاضی در ابتدا ویزای ۳ ماهه دریافت میکند. اما اگر نیاز به اقامت بیشتر در آلمان داشته باشد، میتواند ویزای خود را تمدید کند.
آیا برای دریافت ویزای پزشکی آلمان نیاز به پذیرش در بیمارستان است؟
متقاضی درمان باید ابتدا مدارک خود را برای پزشکان و بیمارستانهای مختلف آلمان ارسال کند. پس از انجام معاینات لازم، در صورت یافتن راهی برای درمان، پزشکان متخصص میتوانند برای متقاضی دعوت نامه ارسال کنند.
آیا با ویزای درمان آلمان امکان کار و تحصیل در آلمان وجود دارد؟
این ویزا یک ویزای توریستی است و متقاضی فقط برای درمان میتواند وارد آلمان شود.