5/5 - (2 امتیاز)

ویزای فریلنسر آلمان

خوداشتغالی در آلمان، مراحل مدارک،روش های دریافت ویزا فریلنسر

خوداشتغالی در آلمان، مراحل و روش های دریافت ویزا، در حال حاضر اخذ اقامت از طریق فرآیند خوداشتغالی در آلمان به عنوان یکی از پرطرفدارترین روش‌های مهاجرت قانونی به شمار می‌رود. آلمان یکی از کشور‌های اروپایی است که برای افراد متخصص در زمینه‌های مختلف مانند مدیران برخی مشاغل، دانشمندان، کارشناسان و برخی متخصصان به راحتی اجازه اقامت صادر می‌کند اما سایر متقاضیان مهاجرت به این کشور نیز می‌توانند از این طریق برای اخذ اقامت آلمان اقدام کنند.

 

روش اخذ ویزای خوداشتغالی آلمان

افرادی که مایل به خوداشتغالی در آلمان هستند می‌توانند از چندین روش برای انجام این فرآیند استفاده کنند اما به طور کلی طرح تجاری که برای انجام فرآیند خوداشتغالی ارائه می‌دهید در صورت سودآوری مورد تایید دولت آلمان قرار می‌گیرد. و تاثیرات مثبتی بر اقتصاد آلمان داشته باشد. افرادی که طرح کسب و کار آن‌ها پذیرفته شده است می‌توانند با اخذ ویزای خوداشتغالی آلمان برای خود و خانواده خود از جمله همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال برای اقامت آلمان اقدام کنند. پس از مطالعه و بررسی این مقاله در صورت نیاز به مشاوره بیشتر در این زمینه می‌توانید از مشاوره رایگان سایت اعزام دانشجو بهره‌مند شوید.

صفر تا صد دریافت ویزای آلمان، بهترین شرایط و نکات کلیدی

مراحل فرآیند خوداشتغالی در آلمان

یکی از مواردی که نقش بسیار مهمی در فرآیند خوداشتغالی در آلمان دارد مرحله اول یعنی مرحله ارائه یک طرح تجاری قوی و قدرتمند است. در مرحله بعدی متقاضی ویزای خوداشتغالی آلمان باید بتواند ثابت کند که طرح تجاری و شغل مورد نظر او اجرا نشده و توسط خود شهروندان آلمانی قابل اجرا نیست، به عبارت دیگر طرح ارائه شده باید جدید و دارای خلاقیت و نوآوری باشد.

متقاضیان باید توجه داشته باشند که دولت آلمان مواردی مانند سوابق کاری، مدارک تحصیلی، میزان سابقه کار و شرایط کاری متقاضی در کشور مبدا را نیز بررسی می‌کند. در فرآیند خوداشتغالی در آلمان، اداره مهاجرت شهری که برای راه‌اندازی کسب و کار در آن متقاضی هستید مدارکی را از شما درخواست می‌کند و آن‌ها را بررسی می‌کند و سپس با اتاق بازرگانی و سایر سازمان‌های مربوطه در مورد سطح مشاوره می‌کند.

پس از تایید طرح تجاری ارائه شده، متقاضی اجازه اقامت خود را دریافت می‌کند. اما باید توجه داشته باشید که گاهی اوقات محدودیت‌هایی در مورد محل کسب و کار در آلمان وجود دارد. این روند ممکن است دو تا چهار ماه طول بکشد. مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای خوداشتغالی در آلمان عبارتند از:

  • طرح کسب و کار
  • تصاویر
  • ارائه یک برنامه مالی برای پیش‌بینی مسائل مالی و میزان تقریبی درآمد
  • توصیه‌ها
  • اطلاعات تماس متقاضی
  • انجام مصاحبه در کنسولگری آلمان
  • صورت حساب بانکی و پرینت
  • مدارک شناسایی و مدارک پزشکی
  • رزومه و مدارک تحصیل

صفر تا صد مهاجرت به آلمان، راهنمای کامل و هزینه ها

انواع روش‌های خوداشتغالی در آلمان

در آلمان تعداد بی‌شماری کسب و کار در انواع مختلف از شرکت‌های کوچک گرفته تا شرکت‌های بسیار بزرگ وجود دارد، در واقع یکی از دلایل اصلی رونق اقتصاد این کشور فرآیند خوداشتغالی است. به طور کلی سرمایه گذاری و خوداشتغالی و راه‌اندازی کسب و کار در آلمان بسیار مطلوب و مناسب است و مزایای زیادی را برای متقاضیان این شغل به همراه دارد.

ذکر این نکته ضروری است که هزینه راه‌اندازی کسب و کار در آلمان با توجه به نوع آن متفاوت است و نمی‌توان مبلغ ثابت و دقیقی برای آن تعیین کرد. سه نوع خوداشتغالی در آلمان وجود دارد که عبارتند از:

 

خوداشتغالی آزاد

در این نوع خوداشتغالی متقاضی مهاجرت به آلمان باید خدمات مربوط به تحصیل، هنر، ورزش، مشاوره، داروسازی، آرایشگری، صنایع دستی و… را از طریق خوداشتغالی ارائه دهد. یکی از شرایط انجام این نوع خوداشتغالی در آلمان داشتن مدرک تحصیلی مرتبط با نوع خدمات ارائه شده می‌باشد.

خوداشتغالی تجاری

در این نوع خوداشتغالی، متقاضی باید به تجارت بپردازد یا محصول مورد نظر را تولید کند.

خوداشتغالی موبایل

این نوع خوداشتغالی شبیه به خوداشتغالی تجاری است اما در این نوع فرد مکان خاصی برای کسب و کار خود ندارد و معاملات خود را در محل مشتری انجام می‌دهد.

خوداشتغالی در آلمان از طریق ثبت شرکت

راه‌های مختلفی برای خوداشتغالی در آلمان برای متقاضیان بین‌المللی وجود دارد، یکی از راه‌های دریافت ویزای خوداشتغالی آلمان و در نهایت اقامت در آلمان انجام مراحل خوداشتغالی با ثبت شرکت در این کشور می‌باشد. فرآیند ثبت شرکت در آلمان چندان پیچیده نیست، اما نیاز به یک طرح تجاری سودآور و توجیه اقتصادی دارد.

برای انجام فرآیند خوداشتغالی از طریق کارآفرینی و ثبت شرکت در آلمان، ابتدا باید میزان سهام، سهامداران، نام شرکت، نوع کسب و کار و محل دفتر تعیین و ثبت شود. فرآیند ثبت شرکت در آلمان حدود ۳-۴ هزار یورو هزینه دارد.

البته قابل ذکر است که در صورت هرگونه مشکل می‌توانید از سایت اعزام دانشجو بهره‌مند شوید

زندگی در آلمان، برسی دقیق مزایا و معایب و شرایط زندگی در آلمان

مراحل مختلف ثبت شرکت برای دریافت ویزای خوداشتغالی آلمان عبارتند از:

  • انتخاب نام شرکت و ثبت آن
  •  مشخص کردن قانون اساسی
  • افتتاح حساب بانکی برای شرکت
  • ثبت کلیه مدارک مربوط به شرکت در اداره ثبت شرکت‌های المانی
  • ثبت مالیات
  •  ثبت نام کارکنان شرکت

افرادی که می‌خواهند با افتتاح یک رستوران ویزای خوداشتغالی آلمان را دریافت کنند باید مجوز‌های زیر را دریافت کنند:

 

  • واردات نوشیدنی و مواد غذایی
  • قوانین برچسب‌گذاری مواد غذایی
  • قوانین مواد غذایی منجمد

صفر تا صد ویزای پزشکی آلمان، راهنمای کامل شرایط و هزینه ها

ویزای فریلنسر آلمان

مراحل خوداشتغالی در آلمان

متقاضیان باید دقت داشته باشند که پس از ورود به آلمان باید خود را به عنوان خود اشتغال قانونی کنند و قبل از شروع به کار مستقل مراحل زیر را طی کنند.

 

مرحله اول

بنابراین، قبل از هر چیز باید در مورد طبقه‌بندی دقیق کار خود تصمیم بگیرید زیرا ممکن است قوانین و مقررات بسته به نوع کسب و کاری که قصد راه‌اندازی آن را دارید متفاوت باشد. زیرا برخی از تخصص‌ها و مشاغل نیاز به گواهینامه‌ها و مجوز‌های متفاوتی دارند.

البته لازم به ذکر است که صلاحیت افراد به کشور مبدا نیز بستگی دارد. به عنوان مثال اتباع کشور‌هایی مانند آمریکا، ژاپن، استرالیا، کانادا، نیوزیلند و کره می‌توانند با ویزای ۳ ماهه برای مجوز کار در آلمان وارد این کشور شوند و پس از ۳ ماه تصمیم به بازگشت به کشور بگیرند.

داشتن یا می‌خواهید برای اجازه اقامت در آلمان درخواست دهید. همچنین در آینده در سایت اعزام دانشجو موارد مهمی را در رابطه با شرایط ویزای خوداشتغالی آلمان به اطلاع شما خواهیم رساند.

 

مرحله دوم

اگر به عنوان دارنده ویزای خوداشتغالی آلمان وارد این کشور شده‌اید، باید محل اقامت مناسب خود را بیابید و سپس باید یک پروسه را قبل از شروع خوداشتغالی تکمیل کنید.

ابتدا باید ظرف ۷ روز پس از ورود خود در اداره ثبت محلی در شهر مورد نظر در المان ثبت نام کنید و فرم درخواست خود را تکمیل کرده و به همراه گذرنامه، ویزا و قرارداد اجاره ملک ارائه دهید. پس از گذشت چند روز از ثبت نام، شماره مالیات و‌شناسه افتتاح حساب، پرداخت قبض و… از طریق پست برای شما ارسال می‌شود. شماره شناسایی مالیاتی شما Steuer-ID نامیده می‌شود.

 

سطح سوم

با توجه به اینکه شما به عنوان یک فریلنسر یا خود اشتغال در آلمان هستید، باید سالانه مالیات بر درآمد بپردازید. در واقع شماره مالیاتی که در ابتدا دریافت کرده‌اید به عنوان مجوز کار و فعالیت برای شما نامیده می‌شود. بنابراین هر ساله باید فرم لازم را تکمیل و به نزدیکترین اداره ثبت مالیات در شهر خود ارسال کنید.

 

مرحله چهارم

از لحظه‌ای که شماره مالیات خود را از اداره مالیات آلمان دریافت می‌کنید، آماده کار در تخصص خود هستید و مجاز به راه‌اندازی کسب و کار خود هستید.

 

مرحله پنجم

البته به عنوان یک فرد خود اشتغال برای دریافت پول از مشتریان خود نیاز به یک حساب بانکی دارید. لازم به ذکر است که گزینه‌های مختلفی برای افتتاح حساب بانکی در آلمان وجود دارد که افراد می‌توانند حساب باز کنند.

 

مرحله ششم

اخذ بیمه درمانی که به دو دسته دولتی و خصوصی تقسیم می‌شود. پیشنهاد می‌شود افرادی که به طور موقت در آلمان هستند نیز از بیمه خصوصی استفاده کنند.

 

انواع شرکت‌ها در آلمان

همانطور که اشاره کردیم یکی از راه‌های ایجاد کسب و کار در آلمان و دریافت ویزای خوداشتغالی آلمان، ثبت شرکت می‌باشد. شرکت‌ها در آلمان انواع مختلفی دارند که در این قسمت از مقاله به بررسی اجمالی آن‌ها می‌پردازیم.

یکی از انواع شرکت‌ها شرکت با مسئولیت محدود می‌باشد که تنها یک نفر برای ثبت شرکت و سرمایه گذاری در آن کافی است، حداقل مبلغ لازم برای سرمایه گذاری در شرکت‌های با مسئولیت محدود ۲۵ هزار یورو می‌باشد. مدیرعامل شرکت با مسئولیت محدود نیز می‌تواند سهامدار شرکت باشد، سایر افراد در صورت تمایل به همکاری با شرکت می‌توانند نمایندگی آن را دریافت کنند. سهام شرکت‌های با مسئولیت محدود قابل عرضه در بورس نمی‌باشد.

نوع دیگر شرکت، شرکت سهامی است که برای ثبت شرکت به حداقل پنج عضو نیاز دارد.

سرمایه مورد نیاز برای سهام این شرکت ۵۰ هزار یورو می‌باشد. این نوع شرکت دارای هیئت مدیره‌ای برای تصمیم‌گیری در مورد امور شرکت و هیئت نظارتی است که توسط هیئت مدیره تعیین می‌شود. اگر قصد دارید در ابن شرکت‌ها همکاری داشته باشید، از مشاوره سایت اعزام دانشجو استفاده کنید.

ویزای فریلنسری آلمان

شغل آزاد در آلمان شامل مشاغل آزاد می‌شود. افرادی که کسب و کار خاصی برای خود دارند می‌توانند فعالیت خود را تحت عنوان فریلنسر قرار دهند و از طریق ویزای خوداشتغالی اقدام کنند. در ویزای خوداشتغالی نیازی به استخدام و مجوز تاسیس شرکت و ثبت شرکت نیست. پروسه فریلنسینگ حدود پنج تا شش ماه است. در آلمان این ویزا محدود به شغل و مهارت خاصی نیست، بلکه افراد می‌توانند با شرایط زیر اقدامات لازم را انجام دهند:

  • صلاحیت تحصیلی مرتبط با فعالیت مربوطه
  • نداشتن اقامت اروپا
  • داشتن توانایی مالی برای پرداخت هزینه‌های زندگی
  • ارائه مدارک لازم جهت حمایت مالی
  • ایده کسب و کار
  • سودآوری تجارت مربوطه برای اقتصاد آلمان
  • طرح کسب و کار
  • اگر فرد بالای ۴۵ سال سن داشته باشد مستمری کافی دارد

متقاضیانی که از طریق فریلنسینگ به آلمان مهاجرت می‌کنند در ابتدا اجازه اقامت سه ساله دریافت خواهند کرد. این افراد پس از پنج سال اقامت مداوم می‌توانند اقامت دائم این کشور را دریافت کنند. این نوع اقامت برای همه اعضای خانواده اعمال می‌شود. در صورت علاقه به کار در آلمان می‌توانید از سایت اعزام دانشجو بهره ببرید.

مراحل و هزینه های ثبت شرکت در ترکیه

ویزای خوداشتغالی آلمان و نرخ‌های مالیات و مصادره اموال در آلمان

متقاضیان ویزای خوداشتغالی آلمان باید به موضوع مالیات در این کشور توجه داشته باشند زیرا مالیات یک شاخص اقتصادی بسیار مهم در زمینه ایجاد کسب و کار در هر کشوری است. مالیات در واقع مبلغی است که به نفع دولت و برای اهداف اجتماعی از درآمد یک شخص یا شرکت کسر می‌شود. به عبارت دیگر مالیات وسیله‌ای برای کسب درآمد در دولت هاست.

آلمان به عنوان یک دولت فدرال یکی از کشور‌های موفق در دریافت مالیات است. البته باید توجه داشت که مالیات‌های دریافتی دولت صرف امور اجتماعی می‌شود و به طرق مختلف به فرد باز می‌گردد. متقاضیان ویزای خوداشتغالی آلمان باید حدود ۴۵ درصد از درآمد خود را به عنوان مالیات به آلمان بپردازند.

یکی دیگر از مواردی که متقاضیان تاسیس کسب و کار در آلمان باید به آن توجه کنند تفاوت مالیات با توجه به تفاوت درآمد است یعنی افرادی که درآمد بالاتری دارند مالیات بیشتری می‌پردازند و افراد با درآمد کمتر مالیات کمتری می‌پردازند.

یکی از معیار‌های مؤثر بر کارآفرینی در آلمان، میزان مصادره اموال در این کشور است، نرخ مصادره اموال نشان دهنده واکنش دستگاه قضایی یک کشور در رابطه با مصادره اموال اتباع خارجی است. اگر این تعداد کمتر باشد، کارآفرینان و افراد خود اشتغال در آلمان با امنیت سرمایه گذاری بیشتری روبرو هستند. نمودار‌های زیر به ترتیب نرخ مالیات بر درآمد افراد، نرخ مالیات بر درآمد شرکت‌ها و نرخ مصادره اموال را در آلمان نشان می‌دهد.

 

 

اخذ اقامت آلمان از طریق ویزای خوداشتغالی آلمان

متقاضیان ویزای خوداشتغالی آلمان که هدفشان خوداشتغالی و کارآفرینی در آلمان و اخذ اقامت این کشور است باید بدانند که تنها کارآفرینی و خوداشتغالی در آلمان منجر به اخذ اقامت دائم این کشور نمی‌شود.

متقاضیانی که از راه‌های مهاجرتی مختلف مانند تحصیل، ازدواج و یا هر روش دیگری وارد آلمان می‌شوند و موفق به اخذ اقامت موقت این کشور می‌شوند، برای خوداشتغالی و کارآفرینی در آلمان باید یک طرح تجاری معتبر و قدرتمند را به اداره مهاجرت ارائه دهند. این کشور باید تحویل داده شود تا کارشناسان اقتصادی آلمان و همچنین کارشناسان اداره بازرگانی این کشور آن را به دقت بررسی کرده و نظر خود را اعلام کنند.

پس از تأیید طرح تجاری، متقاضی ویزای خوداشتغالی آلمان می‌تواند کسب و کار خود را راه‌اندازی کند. متقاضیان ویزای خوداشتغالی آلمان پس از چهار سال کار و پرداخت مالیات در آلمان می‌توانند اقامت دائم آلمان را دریافت کنند و پس از سه سال اقامت دائم می‌توانند برای شهروندی و پاسپورت آلمان اقدام کنند.

در صورت علاقه به دریافت ویزای خود اشتغالی می‌توانید از سایت اعزام دانشجو بهره ببرید. این سایت یکی از بهترین سایت‌های مهاجرتی برای مردم کشور ایران است.

 

آیا شرایط اقامت از طریق کارآفرینی برای همه یکسان است؟

افرادی که اقامت قانونی آلمان را از طریق روش‌های مختلف از جمله؛ ازدواج، تحصیل، کار و… را دریافت کرده‌اند و قصد راه‌اندازی کارآفرینی در آلمان را دارند، می‌توانند به اداره مهاجرت آلمان مراجعه کرده و با ارائه طرح کسب و کار خود به آلمان به راحتی کسب و کار خود را راه‌اندازی و اداره کنند. اما قسمت پیچیده کار متعلق به کسانی است که خارج از آلمان هستند.

افرادی که در آلمان نیستند اما می‌خواهند در آلمان تجارت کنند. با توجه به قوانین مختلفی که به آن‌ها مربوط می‌شود، باید روند دیگری را طی کنند. و اخذ تاییدیه اتاق بازرگانی آلمان جهت کسب و کار و اقامت در این کشور الزامی می‌باشد.

به این ترتیب ابتدا باید درخواست اقامت خود را از طریق کارآفرینی و طرح تجاری خود به کنسولگری آلمان ارائه کنند. توسط مقامات مسئول بررسی شود. امکان تایید یا رد این درخواست توسط کنسولگری وجود دارد. برای تشخیص این موضوع از کارشناسان و مؤسسات آلمانی کمک بگیرید.

این مرحله معمولاً حدود ۲ تا ۴ ماه طول می‌کشد و در نهایت اگر درخواست اقامت از طریق کارآفرینی فرد مورد تایید کنسولگری قرار گیرد. به او اجازه اقامت کوتاه مدت برای ورود به آلمان داده خواهد شد.

البته اتباع برخی از کشور‌ها مانند آمریکا، استرالیا، کانادا، ژاپن و… نیازی به اخذ اقامت کوتاه مدت ندارند و می‌توانند بدون گذراندن این مرحله وارد آلمان شوند. با وجود تمامی سختی‌های موجود در مراحل اقامت با کارآفرینی متخصص‌های سایت اعزام دانشجو در این روند بسیار ماهر بوده و می‌توانند مشاور شما باشند.

مزایای اقامت از طریق خوداشتغالی در آلمان

خودتان پس از اخذ اقامت از طریق خوداشتغالی در آلمان در همان ابتدای کار می‌توانید از خدمات مختلفی برای خود، همسر و فرزندانتان استفاده کنید. تحصیل رایگان برای فرزندان شما، کار تمام وقت نامحدود برای همراهان و… جزئیات زیادی در مورد اقامت از طریق خوداشتغالی در آلمان وجود دارد که به داشتن مشاوره صحیح و کامل کمکی نمی‌کند. همچنین شما می‌توانید برای دریافت اقامت با خیالی آسوده پرونده خود را در مؤسسه و سایت اعزام دانشجو بررسی و تکمیل کنید. خدمات سایت اعزام دانشجو از یافتن کسب و کار مناسب تا معرفی شرکای آلمانی به شما، تبلیغ برند شما در آلمان و ارائه مشاوره گام به گام برای مکاتبه با ارگان‌های مربوط به اخذ کلیه مجوز‌های لازم از Gewerbeamt مانند Gewerbeschein، Gewerbesteuer می‌باشد.

 

پاسخ به سؤالات متداول در مورد ویزای خوداشتغالی در آلمان

حداقل سرمایه لازم برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود چقدر است؟

حداقل سرمایه لازم برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود ۲۵ هزار یورو می‌باشد.

میزان مالیات بر درآمد شخصی در آلمان چقدر است؟

نرخ مالیات بر درآمد شخصی در آلمان ۴۵ درصد است.

برای راه‌اندازی شرکت سهامی عام در آلمان چقدر سرمایه لازم است؟

سرمایه مورد نیاز برای راه‌اندازی شرکت سهامی عام در آلمان ۵۰ هزار یورو می‌باشد.

آیا محدودیتی در مورد محل کسب و کار در آلمان وجود دارد؟

بله، در آلمان گاهی اوقات محدودیت‌هایی در مورد محل کسب و کار وجود دارد و گاهی اوقات مکان توسط اداره مهاجرت آلمان مشخص می‌شود.