5/5 - (3 امتیاز)

ویزای پیوستن به خانواده

راهنمای کامل دریافت ویزای پیوستن به خانواده ترکیه

مقدمات مهاجرت در کشور ترکیه برای افرادی که از شرایط مهاجرت به این کشور برخوردار هستند فراهم می باشد. هدف این دولت در جذب گردشگران، دانشجویان، کارمندان و سرمایه گذارن به کشور خود کسب درامد و سودی است که از طریق این گردشگران و مهاجرین به دست می آورد.

ایرانیان زیادی مهاجرت به کشور ترکیه را به بسیاری از کشور های اروپایی و آمریکا ترجیح می دهند که دلیل آن در وهله اول هزینه های مناسب مهاجرت و سهولت اخذ تابعیت این کشور نسبت به دیگر کشور ها است. در وهله دوم بسیاری دلیل مهاجرت خود به این کشور را نزدیکی آن با کشور ایران، روابط خوب این دو کشور با یکدیگر و همچنین وجود امکانات مناسب در کشور ترکیه ذکر کرده اند.

کشور ترکیه از معدود کشور هایی است که قوانین خاصی را در کشور خود وضع کرده است. با وجود این که دین رسمی در کشور ترکیه اسلام است اما قوانینی برخلاف احکام و دستورات این دین در این کشور وضع شده است. یکی از این قوانین منعیت چند همسری در بین مردم این کشور است. ترک ها که مردمی اصیل و متعصب هستند به کانون و بنیان خانواده اهمیت زیادی می دهند.

وجود قانون تک همسری در این کشور سبب محکم شدن اساس خانواده در بین زوجین شده است. دولت ترکیه به تحکیم بنیان خانواده در بین مهاجرین نیز تاکید داشته و شرایطی را فراهم کرده است تا افراد مهاجر در این کشور پس از دریافت ویزای اقامتی خود پس از یک سال بتوانند ویزای همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود را نیز اخذ کنند.

به این طریق افراد خارجی می توانند در کنار خانواده خود در کشور ترکیه زندگی کنند و همسر و فرزندان آن ها نیز از حقوق شهروندی این کشور برخوردار شوند. این افراد مجوز اقامت خود را تحت عنوان ویزای پیوستن به خانواده در ترکیه دریافت می کنند. با ما باشید تا شرایط اخذ این ویزا را به طور کامل بررسی کنیم.

انواع ویزای ترکیه و نحوه دریافت آنها

ویزای پیوستن به خانواده در ترکیه چیست؟

همانطور که در ابتدا به آن اشاره کردیم و چنانچه که از اسم این ویزا مشخص است دولت ترکیه برای حمایت از مهاجرین در کشور خود و جهت حفظ کانون خانواده این مهاجرین که به مدت حداقل یک سال در این کشور به صورت قانونی اقامت دارند به خانواده این افراد ویزای پیوستن به خانواده را عطا خواهد کرد.

بسیاری از مهاجرین  برای پیوستن به خانواده خود در ترکیه به دنبال اخذ این ویزا برای افراد خانواده خود هستند. لازم به تذکر است که این ویزا به فرزندانی که سن آن ها بالاتر از ۱۸ سال بوده و به سن قانونی رسیده اند تعلق نخواهد گرفت و باید از طریق اخذ دیگر ویزا های مهاجرتی به کشور ترکیه مهاجرت کنند.

برخی ویزای همراه کشور ترکیه را با ویزای پیوستن به خانواده اشتباه می گیرند. این دو ویزا با هم متفاوت بوده و تفاوت آن ها در مدت زمان ورود به کشور ترکیه است بصورتی که در اخذ ویزای همراه خانواده شخص می توانند به صورت همزمان با او همراه شده و به کشور ترکیه مهاجرت کنند.

اما برای اخذ ویزای پیوستن به خانواده مدت زمان بیشتری لازم است که افراد خانواده به شخص مهاجر در کشور ترکیه ملحق شوند. این زمان حداقل یک سال است.

 

شرایط لازم برای ویزای پیوستن به خانواده ترکیه

افرادی می توانند ویزای پیوستن به خانواده را دریافت کنند که یکی از شرایط زیر را داشته باشند:

 

  • فردی که همسر او شهروند کشور ترکیه است.
  •  فرزندان شخصی که شهروند ترکیه محسوب شده و یا فرزندان همسر مهاجر و خارجی او که سن آن ها پایین تر از ۱۸ سال می باشد. فرزندان بالای ۱۸ سال که به والدین خود وابستگی های مالی دارند نیز مشمول اخذ این ویزا خواهند شد.
  • فرزندان و همسر فردی که در کشور ترکیه به عنوان تبعه خارجی اقامت دارد. این فرزندان باید زیر ۱۸ سال سن داشته باشند. فرزندان ۱۸ سال به بالا در صورت وابستگی می توانند این ویزا را دریافت کنند.
  • فردی که به دلایل مهاجرتی مانند تحصیل، اشتغال، سرمایه گذاری و… در کشور ترکیه زندگی می کند و اقامت این کشور را اخذ کرده است. این شخص ممکن است کارت آبی جهت اقامت در کشور ترکیه را نیز دریافت کرده باشد.

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای پیوستن به خانواده در ترکیه

افرادی که اقدام به درخواست ویزای پیوستن به خانواده از کشور ترکیه را دارند لازم است مدارک زیر را به سفارت این کشور ارائه دهند:

 

  • ارائه پاسپورتی که دارای اعتبار کافی به همراه دو برگه خالی است.
  • تکمیل فرم تقاضای اخذ ویزا و امضای آن توسط متقاضی
  • چهار عکس سه در چهار رنگی و بدون هیچ گونه روتوش که مربوط به ۶ ماه گذشته باشد.
  • انجام مراحل انگشت نگاری و عکس
  • ارائه مدارکی که نشان دهنده روابط خانوادگی با فرد مهاجر می باشد مانند سند عقد و ازدواج
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزا
  • سندی مبنی بر اجازه اقامت شخص مهاجر در کشور ترکیه
  • در صورتی که یکی از زوجین قبلا اقدام به ازدواج کرده و جدا شده است باید مدارکی را ارائه دهد که نشان دهنده طلاق او باشد. در صورتی که همسر سابق یکی از طرفین فوت شده باشد لازم است گواهی معتبر فوت همسر سابق خود را ارائه کند.

 

مدارک مورد نیاز فرزندان برای اخذ ویزای پیوستن به خانواده ترکیه

مدارکی که فرزندان برای اخذ این نوع ویزا لازم است ارائه دهند را در زیر ذکر می کنیم:

 

  • مدارکی مربوط به ازدواج زوجین به عنوان پدر و مادر فرزندان
  • مدارکی که نشان دهنده هویت کودک بوده و حاوی تمامی اطلاعات مربوط به تولد او باشد.
  • نکات مهم ویزای پیوستن به خانواده ترکیه

تحصیل در مقطع کارشناسی ترکیه

لازم است نکات زیر را یاد آور شویم تا افراد در کم ترین زمان و بدون ریجکت شدن موفق به اخذ این ویزا شوند. این نکات شامل:

  •  سعی کنید به مدت یک ماه قبل از سفر خود به ترکیه جهت اخذ این ویزا اقدام کنید
  • دقت کنید که تمامی مدارک ارائه شده جهت اخذ ویزا بدون مشکل و کامل باشد تا در زمان اخذ ویزا تاخیری ایجاد نشود.
  • وجود هر گونه خط خوردگی و اشکال در هر یک از مدارک سبب رد درخواست شما خواهد شد.
  • میزان اعتبار ویزای پیوستن له خانوادن ترکیه فقط ۶ ماه است
  • برای اخذ اقامت بیشتر از این مدت در کشور ترکیه نیاز دارید از این کشور اقامت موقت دریافت کنید.

 

دقت کنید که به هیچ عنوان نباید پس از پایان مدت اقامت در کشور ترکیه بدون اخذ مجوز اقامت به صورت موقت بمانید زیرا ممکن است دولت ترکیه شما را مجبور به پرداخت جریمه نقدی و یا حتی برای همیشه از ورود به خاک ترکیه منع کند.

شما می توانید پس از پایان یک دوره ۸ ساله اقامت موقت در ترکیه جهت اخذ اقامت دائم به عنوان شهروند رسمی و دائمی این کشور اقدام کنید. جالب است بدانید ترکیه از آن دسته از کشور هایی است که به مهاجرین خود اجازه داشتن تابعیت دو کشور همزمان را خواهد داد.

به این صورت که بعد از اخذ تابعیت دائم کشور ترکیه همچنان می توانید تابعیت وطن اصلی خود را نیز داشته باشید و این تابعیت از شما سلب نخواهد شد.

موسسه مهاجرتی سایت دانشجو و اخذ ویزای پیوستن به خانواده ترکیه

در تکمیل اطلاعاتی که در این مقاله در خصوص ویزای پیوستن به خانواده کشور ترکیه در اختیار شما قرار داده ایم لازم است از موسسه ای نام ببریم که با تلاش خود در زمینه انواع مهاجرت به کشور های خارجی خصوصا کشور ترکیه توانسته است به افراد زیادی در این راه کمک کند تا به هدف خود که مهاجرت به ترکیه و اخذ ویزای مربوط به فعالیت خود بوده است برسند.

جهت برقرای ارتباط و کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در موسسه اعزام دانشجو از طریق این سایت تماس حاصل کنید.

سوالات متداول

آیا بین ویزای همراه و ویزای پیوستن به خانواده در ترکیه تفاوت وجود دارد؟

بله. افرادی که دارای ویزای همراه هستند می‌توانند به صورت همزمان با فردی که به کشور ترکیه مهاجرت می‌کنند وارد ترکیه شوند و همراه و اقامت داشته باشند. اما ویزای پیوستن به خانواده برای فردی است که حداکثر یک سال در ترکیه حضور داشته باشد.

آیا با استفاده از ویزای پیوست به خانواده می‌توانیم در کشور ترکیه کار کنیم؟

خیر. شما با استفاده از ویزای پیوستن به خانواده تنها قادر به سفر به ترکیه خواهی بود و برای کار در ترکیه باید از اداره مهاجرت ترکیه یک نامه به نام اجازه کار دریافت کنید. البته سایت رسمی اعزام دانشجو در این راه همراهی شما را به راحتی می‌تواند اجازه کار را برای شما دریافت کند.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای پیوستن به خانواده چیست؟

شما برای دریافت ویزای پیوستن به خانواده باید حداقل پاسپورت، مدارک تکمیل شده و قبولی نامه پذیرش از دانشگاه متقاضی، مدارک شناسایی و اثبات رابطه خانوادگی، امکان تمکن مالی برای زندگی در زمان مورد نظر را ارائه دهید.

مدت زمان ویزای پیوستن به خانواده چقدر است؟

با توجه به ویزای پیوستن به خانواده برای افراد ایرانی می‌شود که متقاضی آنها حداقل یک سال در ترکیه حضور دارد، مدت زمان این پاسپورت نیز یک سال خواهد بود.